INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOLOGNA

Sinișa Mihajlovic, un luptător adevărat » A reușit să învingă din nou leucemia și a fost externat

Sinișa Mihajlovic,
Foto: Imago
Sinișa Mihajlovic, Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2022 20:07 / Actualizat luni, 02 mai 2022 21:25

Sinișa Mihajlovic (53 ani), antrenorul lui Bologna, a răspuns bine la tratamentul care i-a fost administrat și a reușit să învingă din nou leucemia. Tehnicianul sârb a fost externat și va conduce formația din Serie A de pe banca tehnică.

În iulie 2019, Mihajlovic primea o veste teribilă, fiind anunțat la acel moment că suferă de leucemie. A urmat o întreagă luptă pentru antrenorul sârb, care a reușit inițial să învingă boala, după mai multe luni petrecute pe patul din spital.

Halep a urcat pe 3 în clasamentul all-time al banilor câștigați din tenis! Cum arată top 10 + cine e următoarea româncă din ierarhie
Madrid
Halep a urcat pe 3 în clasamentul all-time al banilor câștigați din tenis! Cum arată top 10 + cine e următoarea româncă din ierarhie

Sinișa Mihajlovic, victorios pentru a doua oară în lupta cu leucemia

La finalul lunii martie a acestui an, Mihajlovic anunța că boala a recidivat și că trebuie să se întoarcă în spital pentru tratament. Acum însă, la 34 de zile distanță, sârbul a fost externat și s-a întors acasă.

Antrenorul va petrece câteva zile alături de familie, după care va reveni la antrenamentele formației din Bologna, echipă neînvinsă în ultimele 6 meciuri. Analizele efectuate la spitalul Sant’Orsola au oferit semne îmbucurătoare pentru Mihajlovic, care a învins orice tentativă a bolii de a recidiva.

Mihajlovic, vizitat la spital de jucătorii Bolognei după victoria cu Inter

Bologna a câștigat restanța cu Inter (2-1) și i-a dedicat rezultatul antrenorului care nu a putut fi pe bancă la meciurile echipei rossoblu.

Jucătorii au vrut să îi facă o surpriză antrenorului și, joi la prânz, au continuat sărbătoarea chiar în curtea clinicii de oncologie Sant’Orsola, acolo unde a fost internat Sinișa.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

Jurgen Klopp trage un semnal de alarmă înainte de returul cu Villarreal: „Calificarea nu e decisă, trebuie să suferim”

ULTIMA ORĂ Ce decizie a luat UEFA în această seară legat de echipele ruse în cupele europene

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează