CAMPIONATE  ·  ITALIA

SuperMihajlovic! Anul trecut suferea de leucemie, acum își prelungește contractul pe 3 ani: „Sunt mai puternic ca înainte!”

Sinisa Mihajlovici a semnat un nou contract cu Bologna
Sinisa Mihajlovici a semnat un nou contract cu Bologna

Articol de - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 16:44

Sinisa Mihajlovic (51 de ani) a încheiat un nou acord cu Bologna. Antrenorul sârb, 51 de ani, va rămâne pe „Dall'Ara” până în vara lui 2023.

Sinisa Mihajlovic e un luptător. Anul trecut, sârbul trecea prin cea mai dură încercare. După luni de suferință, chinuit de un tratament agresiv, zâmbea din nou. Iar acum, are puterea de privi cu încredere viitorul. Tocmai și-a prelungit acordul cu Bologna! 

„În septembrie, următorul control”

Pe 13 iulie 2019, antrenorul în vârstă de 51 de ani anunța că are leucemie. Demn, curajos. A urmat chimioterapia și, la sfârșitul lui august, a revenit la echipă. Avea o mică pauză, înainte de a se întoarce la spital, pentru alte ședințe dure. În noiembrie, se anunța că e vindecat, a depășit cu bine și pandemia, însă controalele nu încetează nici acum. "Primul, în septembrie, apoi în decembrie...", dezvăluie el acum. 

Mihajlovici: „Să nu fac pe eroul”

Sinisa a semnat un nou contract, pe trei sezoane, până în vara lui 2023. „Mă simt foarte bine, uneori chiar mai puternic decât înainte", a declarat ieri tehnicianul. "Ceea ce a fost mai rău a trecut. De două luni alerg și zece kilometri pe zi. La început, mă simțeam obosit. Încet, încet, mi-am revenit. Important e să nu exagerez, să nu fac pe eroul". 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea. Discuția cu Elena: „Tu nu m-ai lăsat să-l...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 1
Chindia - Hermannstadt
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Viitorul
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Levante - Real Sociedad
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Baraj Bundesliga
Heidenheim - Werder Bremen
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Premier League
Tottenham - Everton
Eurosport
23:00 Fotbal, La Liga
Sevilla - Eibar
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1