INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

SuperMihajlovic! Anul trecut suferea de leucemie, acum își prelungește contractul pe 3 ani: „Sunt mai puternic ca înainte!”

Sinisa Mihajlovici a semnat un nou contract cu Bologna
Sinisa Mihajlovici a semnat un nou contract cu Bologna

Articol de - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 16:44 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 16:52

Sinisa Mihajlovic (51 de ani) a încheiat un nou acord cu Bologna. Antrenorul sârb, 51 de ani, va rămâne pe „Dall'Ara” până în vara lui 2023.

Sinisa Mihajlovic e un luptător. Anul trecut, sârbul trecea prin cea mai dură încercare. După luni de suferință, chinuit de un tratament agresiv, zâmbea din nou. Iar acum, are puterea de privi cu încredere viitorul. Tocmai și-a prelungit acordul cu Bologna! 

„În septembrie, următorul control”

Pe 13 iulie 2019, antrenorul în vârstă de 51 de ani anunța că are leucemie. Demn, curajos. A urmat chimioterapia și, la sfârșitul lui august, a revenit la echipă. Avea o mică pauză, înainte de a se întoarce la spital, pentru alte ședințe dure. În noiembrie, se anunța că e vindecat, a depășit cu bine și pandemia, însă controalele nu încetează nici acum. "Primul, în septembrie, apoi în decembrie...", dezvăluie el acum. 

Mihajlovici: „Să nu fac pe eroul”

Sinisa a semnat un nou contract, pe trei sezoane, până în vara lui 2023. „Mă simt foarte bine, uneori chiar mai puternic decât înainte", a declarat ieri tehnicianul. "Ceea ce a fost mai rău a trecut. De două luni alerg și zece kilometri pe zi. La început, mă simțeam obosit. Încet, încet, mi-am revenit. Important e să nu exagerez, să nu fac pe eroul". 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Messi, la un pas de golul 700 » Îl așteaptă a 10-a prelungire de contract!

Premier League repornește azi! Pep Guardiola se teme: „Să ne spunem rugăciunea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează