INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Sir Alex Ferguson, mărturii cutremurătoare despre cel mai greu moment din viață: „Frica și singurătatea îți înspăimântă mintea. Nu vrei să mori”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 martie 2021 12:39 / Actualizat duminica, 07 martie 2021 12:51

Sir Alex Ferguson, cel mai mare antrenor din istoria lui Manchester United, a dat detalii terifiante despre problemele de sănătate pe care le-a avut în trecut.

Pe 5 mai 2018, scoțianul de 79 de ani era operat de urgență după ce suferise o hemoragie cerebrală. Antrenorul a supraviețuit intervenției, iar într-un documentar despre viața și cariera lui a vorbit despre acel moment.

„În acea zi, au fost cinci hemoragii cerebrale. Trei pacienți au murit, doi au supraviețuit.

Am leșinat în acea dimineață și nu am nicio idee despre ce s-a întâmplat. În momentele în care ești singur, frica și singurătatea îți înspăimântă mintea. Nu vrei să mori!”, a mărturisit Ferguson, potrivit BBC.

Sir Alex a continuat: „Vocea îmi dispăruse atunci. Încercam să vorbesc, dar nu puteam scoate niciun cuvânt. Unul dintre doctori a venit, iar eu plângeam pentru că mă simțeam neajutorat, Mă gândeam dacă voi mai vorbi vreodată”. După 10 zile de exerciții, vocea fostului manager a revenit.

„Ar fi fost oribil să îmi pierd memoria. Aș fi fost o povară incredibilă pentru familia mea dacă stăteam în casă și nu aș fi știu cine sunt”, a mai spus Ferguson, care a contuzionat: „Ajungi să te întrebi ce se întâmplă când mori. Nu sunt sigur, când vine momentul să mori, care e cel mai bun mod de a o face”.

 

27 de ania antrenat Sir Alex Ferguson la Man. United (1986-2013)

38 de trofeea cucerit Ferguson la Manchester, inclusiv 13 titluri în Premier

VIDEO Manchester United, thriller în Premier League cu Manchester City

Citește mai multe știri din fotbalul internațional

Barcelona, victorie înainte de duelul cu PSG din Liga Campionilor » Marcator surpriză pentru catalani

Ibrahimovic, declarație savuroasă la Festivalul Sanremo: „Eu sunt Zlatan și fără să câștig fiecare meci. Sunt Zlatan când câștig și când pierd”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează