INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Situaţia lui James a fost în sfârșit lămurită » Jorge Mendes, agentul jucătorului a făcut publică decizia fotbalistului

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Cristi CozmaciucJURNALISPORT - Publicat luni, 26 decembrie 2016 14:35

Jorge Mendes, agentul columbianului James Rodriguez, a clarificat recent situaţia jucătorului de 25 de ani și spune că acesta nu va pleca în iarna aceasta de la Real.

James nu vrea să plece pe ușa din spate de la Madrid, iar după o discuţie cu agentul său, lucrurile sunt clare: "James nu va pleca de la Real Madrid în ianuarie", a spus Jorge Mendes pentru cotidianul AS.

Columbianul crede că poate să îl convingă pe antrenorul său în meciurile din cupă când speră să aibă evoluţii cât mai bune.

Odată cu venirea lui Zinedine Zidane pe banca formaţiei "blanco", James a prins rareori primul 11 la "galacticilor", adunând doar 2.091 de minute într-un sezon și jumătate (43,3%).

Mijlocașul declarase la finalul meciului cu Kashima Antlers, în care a fost ţinut pe bancă toate cele 120 de minute: "Nu pot să zic cu certitudine că voi continua aici, am oferte și am o săptămână la dispoziție pentru a decide ce fac. Sunt fericit la Madrid, dar vreau să joc mai mult".

James Rodriguez a ajuns la Real Madrid în vara lui 2014, în urma evoluţiilor excepţionale de la Cupa Mondială. Cumbianul a adunat 63 de apariţii în tricoul "blanco", înscriind 21 de goluri.

sursa: as.com

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează