INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FCSB

Situație umilitoare trăită de un fost jucător de la FCSB: "M-am săturat!"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 18:54

Stanislav Anghelov (39 de ani), fost jucător la FCSB în 2010, s-a retras din fotbal în 2014 de la Levski Sofia și apoi a urmat cariera de director sportiv în cadrul clubului bulgar.

Mijlocașul defensiv a fost foarte apreciat la FCSB, dar a plecat din România când Pițurcă a fost îndepărtat de Gigi Becali. Ajuns la Levski, unde a mai fost și în perioada 2001-2007, acesta a mai jucat până în 2014, când s-a retras. Fotbalistul n-a rămas în cele mai bune relații cu oficialii bulgarilor.

"M-am săturat ca anumiţi oameni să încerce să şteargă ce am făcut eu la Levski. Mi s-a interzis să joc pentru veteranii clubului. Omul responsabil cu veteranii echipei mi-au spus că şefii clubului i-au transmis că eu nu mai pot participa.

O asemenea atitudine nu este normală. Nu am nicio problemă cu Levski. Este un club mare şi îmi place. Doresc doar binele lui Levski", a declarat Anghelov pentru sportal.bg.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează