INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

video Sora lui Cristiano Ronaldo, nervoasă după ce „foarfeca” lui Messi a fost comparată cu cea a lui Ronaldo împotriva lui Juventus

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2022 17:45 / Actualizat duminica, 07 august 2022 18:42

Messi a reușit un gol superb, din foarfecă, la meciul pe care PSG l-a câștigat în deplasare cu Clermont, scor 5-0. Fanii argentinianului au comparat execuția acestuia cu golul marcat de Cristiano Ronaldo împotriva lui Juventus, pe vremea când lusitanul evolua la Real Madrid.

În minutul 80 al meciului cu Clermont, Paredes a lobat mingea peste apărarea adversă. Balonul a ajuns la Leo Messi, care a făcut preluare pe piept și a marcat din „foarfecă”. 

A fost primul gol de acest gen din cariera argentinianului, iar fanii săi au comparat execuția favoritului cu cea a lui Cristiano Ronaldo din 2017, la meciul Juventus - Real Madrid 0-3 din Liga Campionilor. 

Atunci, Ronaldo se înălța spectaculos la o centrare a lui Dani Carvajal și îl învingea pe Buffon, legendarul portar italian rămânând fără reacție. 

Sora lui Ronaldo a răbufnit după comparația dintre cele două goluri

Pe un cont al fanilor lui Cristiano Ronaldo, a apărut o comparație a celor două goluri, la care s-a implicat și Katia Aveira, sora lui Cristiano. Aceasta a apreciat comentariul unui suporter al fratelui său, care consideră că nu există grad de comparație între cele două reușite. 

„Una dintre acțiuni este încheiată cu un șut pe spate, cealaltă cu o «foarfecă». Unul este marcat în campionatul Franței, contra lui Clermont, unul este marcat în Liga Campionilor, contra lui Juventus, în fazele eliminatorii. 

La unul dintre goluri, jucătorul se sprijină cu ambele mâini pe iarbă, cu un picior la fel, în timp ce în cealaltă imagine, corpul este depărtat de gazon, iar detenta este cât un adversar. De necomparat”, a fost mesajul unui fan apreciat de către Katia Aveiro, potrivit Marca.

Citește și: 

Manchester United a pierdut la debutul lui Ten Hag în Premier League » Ronaldo, „omul invizibil”
MANCHESTER UNITED - BRIGHTON 1-2
Manchester United a pierdut la debutul lui Ten Hag în Premier League » Ronaldo, „omul invizibil”
PSG, spectaculoasă în prima etapă a sezonului de Ligue 1 » „Foarfecă” Messi, hat-trick de assisturi pentru Neymar
FRANȚA
PSG, spectaculoasă în prima etapă a sezonului de Ligue 1 » „Foarfecă” Messi, hat-trick de assisturi pentru Neymar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează