INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Soția lui Antoine Griezmann, implicată în viitorul vicecampioanei Spaniei: "Cu el, Atletico Madrid va câștiga Liga Campionilor!"

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 iulie 2018 20:58

Erika Choperena, soția lui Antoine Griezmann, a răspuns întrebărilor fanilor lui Atletico Madrid într-un interviu live pe Instagram.

Erika a fost decisivă în decizia lui Griezmann de a alege Atletico în dauna Barcelonei. Întrebată despre șansele madrilenilor la câștigarea Ligii Campionilor, iberica nu a avut niciun dubiu: "Cred că Atletico va câștiga Liga Campionilor cu el. Sunt sigură de asta! Dacă Antoine ar fi mers la Barcelona, ar fi devenit unul din mulțime. Aici, la Aleti, poate deveni o legendă".

Soția proasătului campion mondial a vorbit și despre relația cu Godin și soția Sofia: "Ne completăm reciproc. Sunt alături de noi la bine și la rău, am trecut printr-o mulțime de lucruri împreună. Nu-mi pot imagina Madrilul fără ei".

Vezi și: VIDEO Zlatan Ibrahimovic is on fire! Supergol pentru suedez și o declarație de senzație: "Aveți noroc că n-am venit în SUA acum 10 ani, eram deja președinte!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează