CAMPIONATE  ·  SPANIA

Spania a luat o decizie radicală: competiții anulate, fără nicio retrogradată

Raul, antrenorul celor de la Real Madrid Castilla +33 FOTO
Raul, antrenorul celor de la Real Madrid Castilla

Miercuri, 06 Mai, 19:19

Federația Spaniolă de Fotbal a decis anularea tuturor ligilor neprofesioniste. Singurele care ar putea fi duse la bun sfârșit, dacă pandemia de coronavirus e ținută sub control, sunt La Liga și Segunda Division. 

Luis Rubiales, președintele Federației Spaniole, a anunțat astăzi președinții organizațiilor teritoriale. Nicio formația nu va promova și nimeni nu va retrograda în acest sezon. Doar două aspecte au rămas de lămurit. Spaniolii vor ca play-off-urile pentru liga secundă și liga a treia să se dispute, dar au nevoie de aprobarea autorităților sanitare

Încep antrenamentele în Spania

Spaniolii sunt gata să înceapă din nou pregătirea în această săptămână, după ce guvernul de la Madrid le-a permis să reia antrenamentele. O dată oficială pentru reluarea competiției nu a fost înaintată. 

VIDEO / Răzvan Burleanu a vorbit despre reluarea antrenamentelor de către echipele de fotbal

FOTO / Cum arată planeta pe timp de coronavirus

+34 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul internațional:Ce s-a întâmplat cu cei doi medici chinezi bolnavi de COVID-19 care s-au trezit din comă cu pielea neagră. Imaginile cu ei făceau înconjurul lumii

Libertatea

Comentarii (1)

matole_vicius666  •  06 Mai 2020, 21:09

Ar trebui sa copiem si noi! S-ar ofusca niste natarai din liga 4, care se joaca de-a Steaua...... dar nu-i bai.....sunt cantitate neglijabila. Pot sta un cincinal in liga 4 si apoi desfiintarea. Oarba dupa ei!

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1