CAMPIONATE  ·  SPANIA

Spania a luat o decizie radicală: competiții anulate, fără nicio retrogradată

Raul, antrenorul celor de la Real Madrid Castilla +33 FOTO
Raul, antrenorul celor de la Real Madrid Castilla

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2020 19:19

Federația Spaniolă de Fotbal a decis anularea tuturor ligilor neprofesioniste. Singurele care ar putea fi duse la bun sfârșit, dacă pandemia de coronavirus e ținută sub control, sunt La Liga și Segunda Division. 

Luis Rubiales, președintele Federației Spaniole, a anunțat astăzi președinții organizațiilor teritoriale. Nicio formația nu va promova și nimeni nu va retrograda în acest sezon. Doar două aspecte au rămas de lămurit. Spaniolii vor ca play-off-urile pentru liga secundă și liga a treia să se dispute, dar au nevoie de aprobarea autorităților sanitare

Încep antrenamentele în Spania

Spaniolii sunt gata să înceapă din nou pregătirea în această săptămână, după ce guvernul de la Madrid le-a permis să reia antrenamentele. O dată oficială pentru reluarea competiției nu a fost înaintată. 

VIDEO / Răzvan Burleanu a vorbit despre reluarea antrenamentelor de către echipele de fotbal

FOTO / Cum arată planeta pe timp de coronavirus

+34 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul internațional:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (1)
matole_vicius666  •  06 Mai 2020, 21:09

Ar trebui sa copiem si noi! S-ar ofusca niste natarai din liga 4, care se joaca de-a Steaua...... dar nu-i bai.....sunt cantitate neglijabila. Pot sta un cincinal in liga 4 si apoi desfiintarea. Oarba dupa ei!

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1