INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLUMBIA

Spiritul lui Escobar n-a murit: poliția a capturat sute de kilograme de cocaină din două autocare cu fani columbieni!

Captura de cocaină, foto: reuters +1   FOTO
Captura de cocaină, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2015 10:10

Poliția a oprit două autocare cu fani columbieni, ce se îndreptau spre un meci de calificare al naționalei la Campionatul Mondial din Rusia, în 2018.

La un control amănunțit al autocarului, autoritățile au capturat 575 kilograme de cocaină, care se îndreptau spre Chile, locul unde Columbia avea meciul de calificare.

Poliția a făcut descoperirea lîngă granița dintre cele două state, la 400 de kilometri de Cali, acolo unde activează unul dintre cele mai puternice carteluri de cocaină din lume.

Drogurile erau ascunse sub podeaua autocarelor și sub scaunele pe care stăteau fanii și șoferii. Toți cei implicați au fost arestați.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
botizann
botizann  •  10 Noiembrie 2015, 17:54

Sa nu creada cineva ca chilienii au bani de cocaina , de acolo se baga pungile in fructe sau sticle de vin Si ajung in Europa ... Daca vreau in 10 minute fac fost de cocaina

1070409562992653
Cris Cris  •  10 Noiembrie 2015, 17:40

e bine sa stim ce se intampla in viitor

Vezi toate comentariile (2)
Comentează