INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Stadionul unei echipe din Premier League, cuprins de flăcări! » De la ce a pornit incendiul

stadionul „Molineux”// Foto- Twitter @Wolves
stadionul „Molineux”// Foto- Twitter @Wolves

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 ianuarie 2022 12:52 / Actualizat duminica, 23 ianuarie 2022 14:47

Noaptea trecută a avut un loc un incendiu la stadionul „Molineux”, al celor de la Wolverhampton. Pompierii au intervenit cu succes.

Conform cotidianului britanic The Sun, în jurul orei 1:40, a avut loc un incendiu la stadionul celor de la Wolverhampton. După o intervenție ce a durat mai bine de două ore, pompierii au reușit să stingă flăcările ce au cuprins una dintre tribunele de pe Molineux.

Uluitor! Jucătorul cu patru date de naștere! » Porto nu mai știe câți ani are!
PORTUGALIA
Uluitor! Jucătorul cu patru date de naștere! » Porto nu mai știe câți ani are!

Incendiul de pe Molineux a pornit dintr-un bar din interior

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, întrucât incendiul a pornit dintr-un bar aflat în zona tribunei Sir Jack Hayward, în care nu se afla nimeni. Alarma de incendiu a pornit imediat, iar pompierii au intervenit la scurt timp.

„A fost un incendiu în zona barului, în bucătărie. A fost izolat tot perimetrul respectiv. Atât zona barului, cât și o parte a spațiului din bucătărie au fost implicate în incendiu”, a confirmat Andy Howard, managerul de pază al stației de pompieri din Wolverhampton.

Pompierii au intervenit la timp

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Pompieri din West Midlands a transmis că s-a cerut intervenția pompierilor la ora 1:56, iar primul echipaj a sosit cinci minute mai târziu.

La ora 3:40 incendiul a fost stins, iar echipajele de pompieri au supravegheat zona pentru încă trei ore. Urmează să fie făcute verificări suplimentare în decursul zilei de astăzi.

Stadionul unei echipe din Premier League, cuprins de flăcări! » De la ce a pornit incendiul
Foto: Twitter @MirrorFootball

Wolverhampton a avut meci sâmbătă, dar în deplasare la Brentford. Echipa lui Bruno Lage s-a impus pe terenul nou-promovatei, scor 2-1, și a urcat pe locul 8 în ierarhia Premier League.

Articol de Damian Neamţu

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN FOTBALUL ENGLEZ: 

Presa din Anglia laudă prestaţia lui George Pușcaș, după cel mai recent meci jucat de Reading: „Cea mai bună evoluție a sa” + Ce notă a primit atacantul

Pep Guardiola a primit oferta de a deveni selecţioner! » Nu e căutat de Spania, ci de altă mare echipă naţională europeană

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează