INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Ce se întâmplă cu Dennis Man, după ce a acuzat probleme medicale în partida cu Inter Milano » Anunțul presei din Italia

Dennis Man (22 de ani) FOTO Imago
Dennis Man (22 de ani) FOTO Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2021 10:33 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 11:06

Parma a pierdut pe teren propriu cu liderul Inter Milano, scor 1-2, în runda #25 din Serie A, într-o partidă în care Dennis Man (22 de ani) a început ca titular pentru prima dată, dar a fost înlocuit la pauză de celălalt român din echipă, Valentin Mihăilă (21 de ani).

Dennis Man, jucătorul plecat de la FCSB, s-a lovit dur de un adversar, în minutul 27, dar a continuat să joace până la pauză, deşi era vizibil „şifonat”. Antrenorul Roberto D'Aversa l-a schimbat la pauză, cu Valentin Mihăilă.

Presa din Italia: „Nu ar trebui să existe probleme în cazul lui Man”

Înainte de partida cu Fiorentina, presa din peninsulă a scris că starea lui Dennis Man este una bună și ar putea juca și în partida de pe Stadio Artemio Franchi: „Nu ar trebui să existe probleme în cazul lui Man, în ciuda faptului că a ieșit prematur din meciul cu Inter”, a scris site-ul Parmalive.

Valentin Mihăilă va fi supus unor investigații după meciul cu formația lui Antonio Conte, „după ce a părut puțin obosit”, a mai scris sursa citată. Mihăilă a mai avut probleme medicale în acest sezon și a lipsit de pe teren trei luni, din cauza unei pubalgii. Olteanul a revenit pe gazon pe 3 ianuarie.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, convocați de Mirel Rădoi

Mirel Rădoi și Adrian Mutu au trimis convocările pentru meciurile de la finalul lunii martie, iar Dennis Man și Valentin Mihăilă, care au fost cei mai importanți jucători pentru „tricolorii mici” în preliminariile pentru Campionatul European de tineret, au fost chemați la prima selecționată.

Lista stranierilor convocați de Mirel Rădoi:

  • PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 2/0), Ionuț Radu (Inter Milan/Italia, 0/0);
  • FUNDAȘI: Vasile Mogoș (Chievo Verona/Italia, 3/0), Bogdan Țîru (Jagiellonia/Polonia, 2/0), Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Dragoș Grigore (Ludogoreț/Bulgaria, 38/1), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 23/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 59/0), Cristi Ganea (Aris Salonic/Grecia, 7/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 5/0);
  • MIJLOCAȘI: Sergiu Hanca (KS Cracovia/Polonia, 5/0), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 25/2), Alexandru Crețu (NK Maribor/Slovenia, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 42/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 14/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 44/6), Alexandru Băluță (Akademia Puskas/Ungaria, 7/1), Erik Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 6/1), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 0/0), Dennis Man (Parma/Italia, 6/1);
  • ATACANȚI: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria, 40/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 20/8).

VIDEO. Victor Becali, despre primele meciuri jucate de Dennis Man la Parma

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Interviu cu Ianis Hagi, înainte de etapa în care Glasgow Rangers poate câștiga primul titlu după 10 ani de pauză: „E o inspirație pentru toată lumea”

Pep Guardiola, interviu de impact cu Rio Ferdinand: de ce se răstește la jucători și după victorii și de ce mentalitatea din Anglia e superioară

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
176901212832165
Dan Petnaise  •  06 Martie 2021, 13:30

Un articol de 2 bani. Nu înțelegi nimic.

ceauseusescu_tatal_nostru
ceauseusescu_tatal_nostru  •  06 Martie 2021, 13:18

Sunt sigur ca Man va fi titular si va face iar un meci bun ca si impotriva lui Inter, sper sa fie mai agresiv si mai atent de data asta! Cat despre rezerva lui, Mihaila, se poate spune ca el are ceva probleme la creier, permanente din pacate, ii lipseste cu desavarsire, are ca in desene, urechile legate cu o ata:)))). Cand il vezi cum baga capul in pamant ca Banel si alearga cu mingea direct in out devine evident aceasta lipsa!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează