INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STEAUA ROŞIE - YOUNG BOYS

Steaua Roşie - Young Boys // 8 arestați după o bătaie în Split » Rivalitatea dintre sârbi și croați a făcut victime în Liga Campionilor

Articol de - Publicat joi, 29 august 2019 16:56

Fanii croați mascați cu cagule şi înarmați cu bare metalice au atacat cinci sârbi care urmăreau la televizor turul de la Berna, de pe 21 august, dintre Steaua Roșie și Young Boys, încheiat cu 2-2. Returul s-a terminat 1-1, iar sârbii au mers mai departe.

Un nou episod sângeros în rivalitatea sârbo-croată s-a petrecut cu ocazia play-off-ului Ligii Campionilor dintre Young Boys şi Steaua Roşie. Poliția din Split a arestat opt fani care au bătut cinci suporteri ai echipei din Belgrad ce urmăreau la televizor, într-o cafenea, meciul tur de pe 21 august (2-2). 

„Vă uitați la Steaua Roşie?” 

Potrivit martorilor, grupul de ultraşi înarmati cu bare metalice şi mascați cu cagule a dat buzna şi a strigat amenințător „Vă uitați la Steaua Roşie?”, după care a lovit cu sălbăticie în tot ce a întâlnit in cale. Fanii au distrus localul respectiv şi l-au rănit la cap pe patron. 

Mulți dintre huliganii implicați au mai puțin de 22 de ani, unul 26 şi altul 28. Tot croații s-au revoltat şi înaintea returului de pe Marakana, după ce sârbii au plimbat un tanc cu steagul Stelei Roşii prin fața stadionului. 

Campioana Serbiei a ajuns din nou în grupele Ligii Campionilor, remizând (1-1) marți.

VEZI ȘI: 

De ce l-a repatriat Victor Pițurcă pe Andrei Ivan, atacant care a eșuat în Europa + Cum va arăta noua echipă-tip a Craiovei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ucv1948
ucv1948  •  29 August 2019, 19:54

Sălbateci

Vezi toate comentariile (1)
Comentează