INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Ștefan Radu, martor la schimbarea de lider în Serie A! Ce notă a luat românul

Ștefan Radu// Foto: IMAGO / Independent Photo Agency
Ștefan Radu// Foto: IMAGO / Independent Photo Agency

Articol de - Publicat luni, 28 februarie 2022 12:50 / Actualizat luni, 28 februarie 2022 13:57

A doua oară titular în patru zile, Ștefan Radu (35 de ani) a avut probleme cu Politano și a primit un „galben” la faza golului anulat cu VAR, ieșind nervos la schimbare.

Lazio a schimbat liderul din Serie A, după eșecul suferit în ultimul minut al prelungirilor, 1-2 cu Napoli. Părtaș la rocada mare din fruntea clasamentului a fost și Ștefan Radu, căruia Maurizio Sarri i-a oferit a doua titularizare consecutivă, după cea din returul Europa Legue cu Porto. O premieră în acest sezon și al treilea joc din ultimele patru în formula de start!

Acuze dure după decizia celor de la FIFA: „Inacceptabil! Noi tot NU VOM JUCA împotriva Rusiei, indiferent ce nume va purta”
PROTEST
Acuze dure după decizia celor de la FIFA: „Inacceptabil! Noi tot NU VOM JUCA împotriva Rusiei, indiferent ce nume va purta”

Presa din Italia, despre Ștefan Radu: „A limitat pagubele”

Nu a convins însă fundașul stânga român, furios pentru că a fost înlocuit în minutul 71 cu Hysaj. Chiar după ce primise un avertisment, într-o fază în care oaspeții marcaseră pentru 2-0, dar golul a fost anulat ulterior cu VAR pentru ofsaid. Era expus în flanc și antrenorul biancelest n-a vrut să riște. 

„A suferit în fața vitezei lui Politano. A limitat pagubele, apelând uneori la maniere forte. S-a propus puțin la construcție, pe faza de atac”, i-a caracterizat evoluția Gazzetta dello Sport, însoțind-o de nota 5,5. Maximumul în defensiva capitolinilor.

Luciano Spalletti: „Avem personalitate”

La 35 de ani, nu mai poate să fie integralist, dar nu-i lipsește grinta. „A etalat aceeași determinare, vezi reacția și veninul din corp dinaintea schimbării, o dată ce al doilea gol al s-a anulat. A salvat de pe linia porții la cornerul la care Elmas era gata să marcheze. Uneori Politano a reușit să-l depășească”, a observat agenția Lalaziosiamonoi, care l-a notat cu 6.

Și mai montat era Luciano Spalletti, după ce Napoli a revenit la șefie: „O echipă moale ar fi acceptat remiza, dar noi am jucat până în ultima clipă. Toți ne-au desființat că echipa n-are caracter. În general s-a creat o atmosferă proastă în jurul nostru, acuzând că jucătorii n-au personalitate, dar am dovedit contrariul. Ușurința face parte din modul nostru de fi și iată că ne luptăm pentru titlu, nu ne speriem de primul loc".

345 de meciuri în Serie Aa jucat Ștefan Radu, toate pentru Lazio. Are 5 goluri și 17 pase decisive. În total, a primit 100 de cartonașe galbene în 421 de partide

VIDEO. Rezumat Lazio vs. Napoli 1-2

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Coregrafia de la meciul Steaua Roșie Belgrad - Partizan Belgrad a șocat întreaga lume! Ce înseamnă, de fapt

Mărturia fostului fotbalist din Liga 1, după ce a scăpat de infernul de la Kiev: „Eram 70 de oameni înghesuiți într-o cameră de hotel, ca într-un buncăr”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează