INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AC MILAN - INTER 0-2

Stefano Pioli nu renunță și vrea minunea! Mesaj ferm transmis după eșecul clar cu Inter: „Îmi cunosc echipa, nu suntem cu nimic mai prejos”

Stefano Pioli / Sursă foto: Guliver/Getty Images +25   FOTO
Stefano Pioli / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 11 mai 2023 06:58 / Actualizat joi, 11 mai 2023 09:24

Stefano Pioli (57 de ani), antrenorul lui AC Milan, nu și-a luat gândul de la finala Ligii Campionilor, în ciuda înfrângerii suferite în turul cu Inter, 0-2. Tehnicianul și-a încurajat echipa și așteaptă o tresărire de orgoliu în returul de peste o săptămână.

  • Manșa retur se joacă marți, 16 mai, de la ora 22:00. Finala Ligii Campionilor este programată pe 10 iunie 2023, la Istanbul, pe arena Ataturk.

Pioli consideră că începutul ezitant de meci a costat-o scump pe Milan, dar e optimist că rezultatul din tur nu e unul insurmontabil. „Îmi cunosc echipa, nu suntem cu nimic mai prejos”, dă tonul Pioli.

Nerazzurro copleșitor » Inter a răpus „diavolul” pe San Siro și e cu un pas în finala Ligii Campionilor
AC MILAN - INTER 0-2
Nerazzurro copleșitor » Inter a răpus „diavolul” pe San Siro și e cu un pas în finala Ligii Campionilor

Stefano Pioli n-a renunțat la visul calificării lui AC Milan

„Cu siguranță nu am început așa cum ar fi trebuit și așa cum ne-am pregătit pentru acest meci. Chiar dacă Inter a marcat dintr-o fază fixă, e clar că s-au descurcat mai bine în prima repriză, au ajuns înaintea noastră pe mingea a doua, au fost mai buni la dueluri. 

În repriza secundă, regretul este pentru acel gol pe care l-am fi meritat. Îmi cunosc echipa, îmi cunosc jucătorii. Știu că Inter e foarte puternică, dar nu suntem cu nimic mai prejos. Avem posibilitatea de a îndrepta acest rezultat. 

Este greu, nu va fi o plimbare sau un joc ușor, știm asta. Vom încerca să înscriem goluri, să preluăm conducerea, trebuie doar să credem în asta și să jucăm mai bine decât în ​​această seară, mai ales decât în prima repriză”, a spus Pioli, conform Gazzetta dello Sport.

+21 FOTO

AC Milan - Inter s-a jucat într-o atmosferă sufocantă

Cei peste 70.000 de spectatori prezenți pe San Siro la semifinala Ligii Campionilor dintre AC Milan și Inter au creat o atmosferă copleșitoare. Galeriile au afișat scenografii speciale înaintea fluierului de start.

Fanii fotbalului din Milano au așteptat două decenii un nou duel în semifinalele Ligii Campionilor. Ambele galerii au pregătit cu migală momentul, scenografiile fiind impresionante.

Gazdele au afișat în peluză un diavol și au continuat desenul și la tribună, unde a apărut scris un „Forza Milan”.

Oaspeții, având doar jumătate dintr-o peluză la dispoziție, au folosit culorile clubului, negru și albastru, pentru a alcătui numele grupării de suporteri, „Curva Nord Milano”.

Citește și alte știri despre AC Milan - Inter:

VIDEO + FOTO Nerazzurro copleșitor » Inter a răpus „diavolul” pe San Siro și e cu un pas în finala Ligii Campionilor

VIDEO + FOTO Sub ochii „diavolului” » Reporterul GSP a surprins atmosfera copleșitoare din tribune la semifinala Milan - Inter

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează