INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Motivul eliminării lui Steven Gerrard la meciul cu Livingston » Ce i-a strigat arbitrului

Steven Gerrard, nervos pe arbitrul John Beaton // foto: Guliver/gettyimages
Steven Gerrard, nervos pe arbitrul John Beaton // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2021 13:33 / Actualizat joi, 04 martie 2021 15:30

Fără Ianis Hagi (22 de ani), lăsat pe banca de rezerve, Rangers a câștigat la Livingston, scor 1-0. La pauză, antrenorul Steven Gerrard (40) a fost eliminat, după o serie de proteste dure la adresa arbitrului central John Beaton (39).

După fluierul de final al primei reprize, antrenorul lui Rangers a văzut de două ori cartonașul galben, pe parcursul a doar 15 secunde. Nemulțumit de cartonașul galben primit de Alfredo Morelos în minutul 37, pentru o presupusă simulare, Gerrard s-a dus imediat la arbitrul de centru, căruia i-a cerut socoteală. 

The Sun a prezentat imaginile cu momentul tensionat dintre cei doi, în care Gerrard i-a strigat arbitrului: „Nu vorbești cu mine? Știu de ce nu, pentru că ai f***t treaba!” Gerrard a primit în acel moment cartonașul galben, dar a continuat să protesteze în timp ce părăsea suprafața de joc, astfel că „centralul” l-a eliminat. 

Rangers ar putea deveni campioană în această săptămână

Fără antrenorul principal pe margine, Rangers a dat lovitura în a doua parte, chiar prin Morelos, care a adus victoria echipei sale cu un gol reușit în minutul 87.

Rangers a ajuns la 85 de puncte, 18 peste Celtic, și ar putea deveni campioană chiar duminică. Pentru ca acest lucru să se întâmple, echipa lui Gerrard trebuie să câștige cu St. Mirren sâmbătă, iar Celtic să se împiedice de Dundee United o zi mai târziu.

Altfel, Rangers va trebui să aștepte până la meciul cu Celtic, programat pe 21 martie, pentru a ridica primul titlu după 10 ani!

VIDEO. Ianis Hagi, analizat de fostul internațional Ianis Zicu: „Cred că e în primii zece fotbaliști ai lumii! Are calități la un nivel foarte înalt”

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Situație critică la Panathinaikos » Jucătorii au mers la patron să-l demită pe Boloni!

Rizespor s-a despărțit de Marius Șumudică de ziua lui de naștere: „Am Zona Zoster din cauza stresului” » Cine îl va înlocui pe tehnicianul român

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează