INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Steven N'Zonzi este flatat de interesul Barcelonei, dar face o declarație neașteptată

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat luni, 09 ianuarie 2017 12:02

Steven N'Zonzi, dorit de mai multe cluburi de top din Premier League sau La Liga, a declarat că este flatat de interesul Barcelonei, dar că se gândește doar la Sevilla în acest moment.

Mijlocașul în vârstă de 28 de ani, care este urmărit de Juventus, Chelsea, Manchester City sau Barcelona, printre altele, are o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro, care ar reprezenta un chilipir pentru formațiile interesate de serviciile sale.

”Interesul Barcelonei este o onoare pentru mine. Nu este nimic concret în acest moment, doar speculații. Știu că sunt și cluburi din Premier League care mă vor, iar asta înseamnă că îmi fac treaba foarte bine aici. Vă repet, sunt fericit la Sevilla Steven N'Zonzi

Steven N'Zonzi este sub contract cu formația andaluză până în iunie 2019, dar, deși a declarat în mai multe rânduri că își dorește să rămână la Sevilla, acesta a refuzat recent prelungirea actualei înțelegeri.

În cazul în care ar da curs unei oferte venite din Anglia, francezul nu s-ar afla la prima experiență în Premier League, acesta evoluând anterior pentru Stoke City sau Blackburn Rovers, în prima ligă britanică.

”Nu-mi lipsește Premier League. Iubesc să joc aici, la Sevilla. Tot orașul este alături de echipă. Fanii sunt incredibili, pun multă pasiune. Este foarte greu să fim învinși acasă” Steven N'Zonzi

N'Zonzi este om de bază la Sevilla, care ocupă locul secund în Primera Division, având un punct în fața Barcelonei. Andaluzii, deținători ai trofeului Europa League, sunt calificați în optimile Champions League, acolo unde o vor întâlni pe Leicester, campioana Angliei.

surse: espnfc.com, sport.es, calciomercato.com, outside90.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  09 Ianuarie 2017, 18:55

frumoasa declaratie! declaratie de Fotbalist profesionist!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează