INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Strootman, pedepsit pentru simularea din meciul AS Roma - Lazio 1-3 » Câte etape de suspendare a primit

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 03 mai 2017 12:04

Mijlocașul defensiv al lui AS Roma Kevin Strootman a primit două etape de suspendare după ce a simulat și a obținut un penalty.

În minutul 45, olandezul a plonjat în careul lui Lazio, obținând penalty-ul, prin care De Rossi a egalat, după ce, în minutul 12, Keita deschise scorul. Cu toate acestea, în repriza a doua biancocelestii și-au adjudecat cele trei puncte prin reușitele lui Basta (50) și Keita (85).

Pentru a-l sancționa pe Strootman, Comisia de Disciplină a folosit probele video de la televiziunile care au transmis meciul, confirmând că măsura a fost luată pentru "comportamentul său nesportiv în incidentul în care s-a acordat o lovitură de pedeapsă" de către arbitrul păcălit de "răsucirea nenaturală și căderea relativă în careu a olandezului, care în nici un caz nu putea fi cauzată de încercările de a interveni ale jucătorului lui Lazio, Wallace."

"Se îndeplinesc pe deplin criteriile de aplicare a articolului 35, 1.3 pentru comportamentul nesportiv, deoarece a fost comportament nesportiv neserios, în mod clar nevăzut de arbitru, și în special o simulare evidentă în urma căreia a fost acordată o lovitură de pedeapsă", se mai arată în comunicatul forului disciplinar.

43 de partidedisputat Strootman în acest sezon în toate competițiile reușind 6 goluri și 7 assist-uri

În urma deciziei olandezul va rata partidele cu AC Milan (în deplasare) și Juventus (acasă), urmând a reveni cu Chievo (deplasare) și Genoa (acasă).

surse: espnfc.com, gazzetta.it

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1231782316848004
Gelu Viorel  •  03 Mai 2017, 12:16

daca s-ar aplica si in Romania fcsb ar ramane fara jucatori pt meciul urmator :))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează