INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Stupoare în Spania! A fost condamnat la închisoare pentru că a spălat bani proveniți din traficul de droguri

Caminero în dreapta, lângă Fernando Torres // FOTO: Guliver/GettyImages
Caminero în dreapta, lângă Fernando Torres // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2018 16:01

Spaniolul Jose Luis Caminero, actualul director sportiv de la Malaga, a fost condamnat la patru luni de închisoare cu suspendare și la plata unei amenzi de 17.237 de euro.

Caminero, fost jucător la Atletico Madrid și Real Valladolid, a recunoscut azi că a făcut parte dintr-o schemă de spălare a banilor proveniți din trafic de droguri, dar presa din Spania nu precizează dacă s-a folosit de vreo echipă. Astfel a primit o amendă de 17.237 de euro și patru luni de închisoare. În Spania, pedepsele mai mici de 2 ani nu se execută.

Mai mult, avocatul lui Caminero a ajuns la un acord cu procurorii pentru suspendarea pedepsei cu închisoarea, iar fostul fotbalist va plăti în plus câte 10 euro pe zi, timp de 8 luni, potrivit Marca.

Jose Luis Caminero a jucat ca mijlocaș central și are un titlu de campion și o Cupă a Spaniei, cu Atletico Madrid, în sezonul 1995-1996. La clubul madrilen, Caminero a fost și manager general.

282de meciuri are Caminero în La Liga, marcând 41 de goluri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează