INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Stupoare în Spania: mijlocașul Barcelonei a provocat un accident după ce a consumat băuturi alcoolice! I s-a deschis dosar penal

Arhtur va pleca de la Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages
Arhtur va pleca de la Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 17 august 2020 15:08 / Actualizat luni, 17 august 2020 15:38

Brazilianul Arthur (24 de ani), mijlocașul Barcelonei, care din sezonul viitor va juca la Juventus, urmând a se alătura italienilor pe 1 septembrie, se află în centrul unui scandal.

Presa din Spania scrie că mijlocașul a fost implicat într-un accident auto în orașul Palafrugell, din provincia Girona, și a ieșit pozitiv la testul pentru alcoolemie. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 4 dimineața, iar Arthur era la volanul Ferrari-ului său. Mașina acestuia a intrat pe trotuar și a lovit un stâlp de iluminat.

Nimeni nu a fost rănit, dar o patrulă a Poliției, care era în zonă, s-a oprit la locul accidentului și, potrivit martorilor, ar fi sesizat că mijlocașul a condus sub influența băuturilor alcoolice. La test, a reieșit că acesta avea o alcoolemie de 0,55 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În Spania, dacă alcoolemia depășește 0,50 mg/litru alcool pur în aerul expirat este caz de dosar penal.

Arthur, care înainte de meciurile din Champions League a provocat un scandal după ce a anunțat că nu vrea să mai joace pentru echipa blaugrana, se află acum în Barcelona și i s-a deschis un dosar penal.

Arthur a venit la Barcelona în 2018, pentru 30 de milioane de euro, și va pleca la Juventus la schimb cu Miralem Pjanic. Brazilianul a jucat 28 de meciuri în toate competițiile, ultimul fiind pe 27 iunie, când a bifat 4 minute în meciul cu Celta. 

4 goluriși 4 pase de gol are Arthur în acest sezon

VIDEO. Barcelona îl vrea pe Neymar lângă Messi: transferul astronomic al verii

Citește mai multe știri despre Barcelona: 

Variantă surprinzătoare la Barcelona: antrenor și selecționer în același timp? Ce contract i s-a propus

Începe curățenia la Barcelona după sezonul catastrofal: 7 jucători pleacă ACUM » Cine scapă de revoluția catalană

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  17 August 2020, 16:34

Adevărul că are o față la 24 de ani de zici că are 40. Dacă o fi de la drojdie, cariera lui va merge tot în jos...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează