INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Promisiunea primită de Șumudică, dacă salvează Malatyaspor de la retrogradare: „Acest lucru demonstrează cât de profundă este conexiunea noastră”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 17:22 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 18:10

Marius Șumudică (50 de ani) se află pe ultimul loc în Turcia cu echipa pe care o antrenează, Malatyaspor, dar rămâne încrezător că se poate salva de la retrogradare.

Cu toate că, după ultimul meci jucat în campionat, 0-1 cu liderul Trabzonspor, Malatyaspor a ajuns la 10 partide consecutive fără victorie și e pe ultima poziție în clasament, Șumudică are în continuare parte de încredere din partea conducerii. 

Șumudică a făcut scandal în Turcia: „Avea sânge pe tricou! Federația doarme?!”
STRANIERI
Șumudică a făcut scandal în Turcia: „Avea sânge pe tricou! Federația doarme?!”

Antrenorul român a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care dezvăluie promisiunea făcută de conducere în cazul în care reușește să salveze echipa de la retrogradare.

Șumudică: „Sunt onorat că primesc sprijin din partea tuturor de la club”

„Împreună suntem Malatya. Ne aflăm toți în spatele acestei echipe și lucrăm pentru a face lucrurile mai bune. Sunt onorat că primesc sprijin din partea tuturor de la club, dar și din partea autorităților locale. Acest lucru demonstrează cât de profundă este conexiunea noastră. 

Sunt, de asemenea, onorat de faptul că mi s-a promis pașaport turcesc dacă o salvez pe Malatya de la retrogradare”, a scris Șumudică pe Twitter.

Marius Șumudică, iureș după ultimul meci

Marius Șumudică s-a dezlănțuit la adresa arbitrilor, după Trabzonspor - Malatyaspor 1-0.

Șumi a criticat dur arbitrajul, iar principala țintă a fost arbitrul din camera VAR, Ali Şansalan, suspendat 5 etape în acest sezon, după meciul Trabzonspor - Fenerbahce, 3-1, din etapa a 9-a.

Mereu respect arbitrii, dar cred că unii, care sunt la VAR, iau bani degeaba. Îmi pare rău să spun asta. Este a nu știu câta oară când cei din VAR nu spun nimic arbitrului de centru? De ce? 

E vorba de două faze. Una când îmi lovesc jucătorul, care trebuie să-și schimbe tricoul pentru că avea sânge pe el. Am văzut la televizor faza. Este cartonaș roșu un milion la sută! Un milion la sută! Nu 100%. De ce se întâmplă așa ceva contra noastră?! E prea mult!

În ultimele minute am avut penalty 1 milion la sută. Jucătorul meu e lovit în careu. Nici la televiziunea beIN SPORTS nu arată faza. Ce vreți mai mult? Am jucat cu tineri, fără titulari și am pierdut cu 1-0. Trabzon nu a avut ocazii, iar noi trebuia să jucăm 11 contra 10. Și am avut penalty. 

Oameni buni, stop! Vă rog, stop! Vă rog să vă opriți. Toată lumea muncește în țara asta. Dacă asta se întâmpla acum 4 ani, înțelegeam. Nu exista VAR. Vreau să întreb cine a fost la VAR la acest meci? Știți? Trebuie să știți (n.r- Ali Şansalan). Aaaa, ce s-a întâmplat cu el acum 2 luni? După un meci, a stat o lună pe bară. Verificați meciul. 

E un subiect bun pentru voi. Verificați. Vă rog, terminați! E prea mult pentru mine. Destul. Ce să fac mai mult? Am avut penalty și trebuia cartonaș roșu. Sunt pe ultimul loc. Dați-mi ce el al meu. Nu vreau nimic mai mult”, a declarat Marius Șumudică.

VIDEO Marius Șumudică, iureș la Trabzon: „People, STOP! Please, STOP!”

Citește alte știri din fotbalul internațional:

După remiza cu Granada, 1-1, Barcelona a primit o veste proastă: Eric Garcia va lipsi 5 săptămâni.

„Dați-vă jos tricourile și dispăreți!” » Cicâldău și Moruțan, în cel mai rău moment la Galatasaray

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
paolo19
paolo19  •  10 Ianuarie 2022, 03:36

O sansa imensa de a deveni primul roman dansator din buric, cu pașaport turcesc!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează