INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR

Marchează Messi, marchează și Cristiano Ronaldo! „Sunt lucruri normale pentru el. Rămâne cel mai bun din lume. Și punct!

Selecționerul Fernando Santos l-a elogiat pe căpitanul Cristiano Ronaldo, foto: Imago
Selecționerul Fernando Santos l-a elogiat pe căpitanul Cristiano Ronaldo, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 06 iunie 2022 14:54 / Actualizat luni, 06 iunie 2022 14:54

Selecționerul Fernando Santos l-a elogiat pe căpitanul Cristiano Ronaldo, autorul unei duble la Lisabona, 4-0 cu Elveția. „Părea că sezonul s-a terminat, dar de-abia a început!”, declară CR7.

De câte ori marchează Lionel Messi, parcă îl provoacă să răspundă. Cristiano nu rămâne niciodată dator și continuă să scuture, cu aceeași poftă, plasele porților adverse.

„Palma" de goluri servită însă de argentinian, în amicalul cu Estonia, a ridicat sus ștacheta pentru Ronaldo. Care s-a distrat cu Elveția (4-0), în „oficialul" din Nations League și a pus capăt unei serii de cinci partide și aproape opt luni pe sec la națională (de la 5-0 cu Luxemburg). La 37 de ani și 4 luni, este la fel de motivat să învingă și să își îmbunătățească performanțele.

Complimente de la Santos pentru Cristiano Ronaldo 

A marcat duminică „doar" de două ori și a ratat încă vreo trei goluri. A contribuit la deschiderea scorului, cu o lovitură liberă respinsă în față de goalkeeperul helvet, a mai avut o alta blocată în final de același Kobel plus un gol anulat corect pentru ofsaid. 

Menajat cu Spania, când a intrat abia în partea secundă, acum a alergat după hattrick, dar nu l-a mai reușit. „Perfecțiunea e greu de atins, dar am văzut multe momente de joc foarte bune. Ca de obicei, s-a remarcat Cristiano, face lucruri normale pentru el. Nu mi se pare nimic ciudat. Am mai spus-o și o repet, rămâne cel mai bun fotbalist din lume. Și punct! Există puține stadioane unde a jucat și pe care nu a ieșit în evidență", și-a elogiat căpitanul Fernando Santos.

„Pregătiți să-l ajutăm"

Și Nuno Mendes l-a lăudat: „Toți știm că nu se va opri aici. Va contina să își facă meciurile și să înscrie golurile pe care le caută. Noi suntem gata să-l ajutăm și asta este important. Îl ajutăm pe Ronaldo și ne ajutăm pe noi". 

Mulțumit de evoluție, CR7 a postat un mesaj motivațional pe Instagram: „Victorie foarte importantă în drumul nostru. Foarte mândru și cu multă încredere în acest grup, și multă forță pentru a da portughezilor ceea ce așteaptă de la noi, succese și prestații convingătoare. Se părea că sezonul s-a terminat, dar, de fapt, abia a început". 

Urmează Cehia, tot pe „Alvalade", și, din nou, Elveția, în deplasare, în această săptămână pentru liderul grupei. Și abia apoi vacanța.

Ce aș putea spune mai multe decât arată tabela și meciul cu Elveția? Cuvintele sunt sărace, iar superlativele s-au cam epuizat. Cristiano Ronaldo nu are termeni de comparație! 
- Fernando Santos, selecționer Portugalia

117 goluria reușit Cristiano Ronaldo în 188 de meciuri la naționala Portugaliei. Lider mondial absolut, peste iranianul Ali Daei (109), Messi fiind pe locul 4, cu 86 de goluri

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Barcelona a intrat pe fir și e gata să-i fure un jucător lui Juventus

Chiricheș ar putea pleca de la Sassuolo » Căpitanul naționalei e dorit de echipa lui Berlusconi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  07 Iunie 2022, 09:13

Cristiano Ronaldo ESTE întradevăr cel mai bun fotbalist din lume! Nu Messi! Cristiano RONALDO!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează