INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIBERI DE CONTRACT

Superafaceri » Jucători de top din Europa care rămîn liberi de contract la vară + nume importante din Liga 1 care pot semna cu orice echipă

Articol de - Publicat miercuri, 15 aprilie 2015 17:57

În vară vor rămîne liberi de contract jucători importanți din campionatele tari ale Europei și pot semna fără nici o sumă de transfer cu orice formație care le satisface pretențiile financiare.

Iată care sînt aceștia:

  1. Sami Khedira, 28 de ani, mijlocaș, a anunțat deja că nu-și va prelungi înțelegerea cu Real Madrid, la care evoluează din 2010. Cota lui e de 20 milioane, de euro  dar viitorul club nu va plăti nimic Realului.
  2. Yevhen Konoplyanka, 25 de ani, jucător de bandă, rămîne liber după ce îi expiră înțelegerea cu Dnepr Denpropetrovsk. Cota sa e de 16 milioane de euro, iar viitoarea formație îl va lua gratis.
  3. James Milner, 29 de ani, mijlocaș, își încheie contractul cu Manchester City. Cota sa e de 14 milioane.
  4. Andrea Ranocchia, 27 de ani, fundaș central, nu va mai evolua pentru Inter Milano sezonul viitor și își caută echipă. Cota sa e de 12,5 milioane.
  5. André Ayew, 25 de ani, jucător de bandă, își încheie contractul cu Marseille. Cota sa e de 12 milioane.
  6. Dani Alves, 31 de ani, fundașul dreapta al liderului din Spania, Barcelona, a anunțat că nu s-a înțeles asupra prelungirii contractului cu gruparea blaugrana, iar impresarul său are deja numeroase propuneri pentru brazilian.
  7. Ignazio Abate, 28 de ani, este un alt fundaș dreapta care își caută echipă după sfîrșitul înțelegerii cu AC Milan. Cota sa e de 10 milioane.
  8. Andre Pierre Gignac, 29 de ani, atacant, este este al doilea jucător de la Marseille care va schimba echipa fără taxă de transfer la vară. Cota sa e de 10 milioane.
  9. Danny Ings, 22 de ani, atacant, ar putea ajunge gratis la o echipă mare din Premier League, deoarece îi expiră contractul cu Burnley. Este urmărit de mai multe formații de top.
  10. Nigel de Jong, 30 de ani, mijlocaș central care se desparte de AC Milan. Cota sa e de 10 milioane.
  11. Glen Johnson, 30 de ani, fundaș dreapta. Internaționalul englez a pus ochii pe Serie A, dorind să joace alături de Ashley Cole la AS Roma. Cota sa e de 7 milioane.
  12. Ron Vlaar, 30 de ani, fundaș central. Olandezul cotat la 6 milioane de euro își încheie contractul cu Aston Villa.
  13. Maxi Pereira, 30 de ani, fundaș dreapta. Uruguayanul cotat la 8,5 milioane ar putea părăsi Portugalia după 8 ani la Benfica.

Jucători semnificativi din Liga 1 care rămîn liberi de contract la vară, conform transfermarkt.com:

Arlauskis (Steaua), Prepeliță (Steaua), Teixeira (Petrolul), Geraldo (Petrolul), Pecanha (Petrolul), Săpunaru (Rapid), Niculae (Rapid), N'Doye (Tg. Mureș), Zicu (Tg. Mureș), Hora (Tg. Mureș), Deac (CFR), Chanturia (CFR), Fl. Cernat  (Oțelul), Grahovac (Iași), Matulevicius (Pandurii), Ștefan Grigorie (Concordia Chiajna), Bănel Nicoliță (Viitorul), Brandan (CS U Craiova). 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  15 Aprilie 2015, 23:22

Bai, dar din toti jucatorii aia liberi de contract din Europa, noua nu ne trebuie nici unul. Pai astia din lista noastra sunt cu mult peste aialalti. Ce cote dom'le? Inventi ale presei occidentale doar ca sa ne faca pe noi sa ne ofticam. In realitate astia din Romania unt miezu', nu expiratii aia precum Alves sau Khedira. Deci, ii vreti la steaua?

rangers94
rangers94  •  15 Aprilie 2015, 22:43
Postat de bvd_magheru pe 15 Aprilie 2015, 21:15

Pe mine in primul rind ma intereseaza sa recupereze *** sigla si numele si de abia apoi ma poate amagi cu jucatorii propusi de gesepe !! Oricum ca si permita trebuie sa dea niste salarii uriase chiar daca numai pe contracte semnate pe 6 luni sau un an .

Tu chiar crezi ca , jucatori de calibrul asta pot ajunge in Liga 1 ?

ftwraku
ftwraku  •  15 Aprilie 2015, 21:45
Postat de gametable08 pe 15 Aprilie 2015, 21:32

Nu e problema ,din vara la dinamo,Negoita o sa-i cumpere cu siguranta deoarece el investeste 14 milioane d euro intr o zi ,est omul de baza care o sa aduca numai jucatori scumpi pe spranceana.

da,da,da..o sa faca asta cand el si frate-su o sa plateasca datoriile alea de 50 de milioane catre statul roman:)))))))))) Negoita a terminat liceul la 38 de ani si acum 1 an si ceva visa sa fie guvernatorul bancii nationale:)))))))) Atunci fratii Negoita au primit porecla de Lolek si Bolek:))) Intre timp si-a pierdut si hazul ***:)))))))))))))))))) Ma rog,sa imprumuti tara la FMI si sa dai apoi tot banetu la bancile cu capital strain nu este asa dificil,insa nici nu are fata comerciala;))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează