INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

SuperMiopelli » Balotelli se operează azi la ochi şi stă 10 zile

Balotelli va pierde meciurile Italiei cu Bulgaria și Malta și partida lui City cu Stoke, dar nu și duelul cu Real din Ligă
Balotelli va pierde meciurile Italiei cu Bulgaria și Malta și partida lui City cu Stoke, dar nu și duelul cu Real din Ligă

Articol de - Publicat marti, 04 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 03 septembrie 2012 18:50

Atacantul lui Man. City nu mai suportă lentilele de contact, iar intervenţia cu laser îl scapă de conjunctivita care-l chinuie de cîţiva ani.

Balotelli o să-l vadă de mîine cu alţi ochi pe managerul Mancini. Asta pentru că SuperMario va scăpa de miopia care-l sîcîie din perioada Inter. Profitînd de pauza pentru preliminariile CM 2014, atacantul italian se operează azi, la Brescia, şi nu poate reveni la antrenamente mai devreme de 14 septembrie.

"Nu mai suporta deloc lentilele de contact şi nu a mai avut cum să amîne intervenţia cu laser", explică antrenorul lui Manchester City. Balotelli trebuia s-o facă imediat după Euro, dar a plecat în vacanţă şi spera să reziste şi sezonul acesta.

În august, situaţia s-a complicat şi s-a ales cu o conjunctivită foarte dureroasă, motiv pentru care a ratat Supercupa Angliei cu Chelsea. Operaţia va fi una de rutină şi va rezolva problema acută a vîrfului de 22 de ani, oculistul ales fiind acelaşi care i-a tratat şi pe fraţii săi.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
rudel.obreja
rudel.obreja  •  04 Septembrie 2012, 08:48

negru de cacat

Vezi toate comentariile (1)
Comentează