INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Surpriză de proporții! Olăroiu, propus pe banca lui Inter: "Notați acest nume! E antrenorul potrivit"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2016 11:05

După un start slab, locul 12 după 11 etape, Inter s-a despărțit marți de antrenorul Frank de Boer.

Italienii își caută acum antrenor, iar Houssine Kharja, fost jucător al Interului și al Stelei, îl propune pe Cosmin Olăroiu.

"Notați acest nume: Cosmin Olăroiu, antrenorul din Emiratele Arabe Unite. A antrenat naționala Arabiei Saudite și a lucrat cu Zenga și Fabio Cannavaro. A câștigat tot ce se putea câștiga. Pentru mine, este numele potrivit. L-am cunoscut și știu cum lucrează. Inter ar face o treabă bună cu el", a spus Kharja, potrivit tuttomercatoweb.

Printre numele vehiculate pentru a prelua banca lui Inter sunt Stefano Pioli, fost antrenor la Lazio, Walter Zenga sau Laurent Blanc.

Olăroiu, 47 de ani, antrenează acum la Al Ahli. De-a lungul carierei, a mai antrenat la FC Național, Steaua, Poli, Al Hilal, Al Sadd, Ai Ain și naționala Arabiei Saudite.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
luciano86
luciano86  •  03 Noiembrie 2016, 20:55

Olaroiu vs Blanc, daca refuza Blanc... are sanse mari!

dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  03 Noiembrie 2016, 19:25

Buna asta, sa o inscriem la gluma sfarsitului de an........asta antreneaza camile si ala il propune la inter, nu ma surprinde doar a trecut si asta pe la fecesebe.......

853246084756615
Marcel Popa  •  03 Noiembrie 2016, 17:18

Surpriza de proportii,olaroiu are contract semnat si parafat ,daca cumva ati uitat,daca pleci platesti si o suma cu multe zerouri.santeti amatori nu ziaristi vai de capul vostru.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează