INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Surpriză imensă în Spania! Iker Casillas candidează în martie la alegerile pentru președinția Federației Spaniole?! Fanii îl susțin

Articol de - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020 10:21

Iker Casillias (38 de ani), marele portar iberic care a suferit un infarct pe 1 mai, a primit 94% din voturi în sondajul organizat de Marca. 

O veste neașteptată. Iker Casillas, cel mai mare portar spaniol, o legendă în fotbalul iberic, ar putea candida în martie la președinția Federației Spaniole de Fotbal, s-a anunțat în timpul emisiunii El Partidazo, la postul de radio Cadena COPE. 

16 ania jucat Iker Casillas la Real Madrid (1999-2015), înainte de a se transfera la Porto

Liderul Ligii încearcă să-l convingă pe Iker Casillas  

În vârstă de 38 de ani, Iker nu și-a încheiat încă oficial cariera, dar sunt șanse minime să mai revină, după infarctul suferit pe 1 mai, la antrenament. Momentan, este tot la FC Porto, pe un post de director care face legătura între conducere și echipă. 

Potrivit El Partidazo, președintele Ligii spaniole, Javier Tebas, crede că numai Casillas l-ar putea învinge pe actualul lider al federației, Luis Rubiales. Cu care Tebas e în conflict deschis. Și Tebas insistă de mai multe săptămâni, încercând să-l convingă pe Iker că el este cea mai bună variantă. 

881 de meciuriare Casillas în întreaga carieră la echipele de club (725 la Real și 156 la Porto)

„Iker Casillas for president” 

Un lucru e limpede: și fanii îl vor! Într-un sondaj realizat de Marca, fostul goalkeeper al Realului a primit nu mai puțin de 94% din voturi! „Iker for president”, a titrat Marca pe copertă. Deocamdată, Casillas nu s-a pronunțat. Vrea să afle în primul rând dacă mai poate continua pe teren. Știe însă că, dacă nu candidează, Rubiales va fi reales automat pentru următorii patru ani: 2020-2024.  

167 de selecțiiare portarul în vârstă de 38 de ani la naționala Spaniei, între 2000 și 2016

24 de trofeea cucerit Iker în carieră: 19 la Real, două la Porto și 3 cu Furia Roja (două titluri europene și unul mondial)

Citește și:

Xavi a dat cărțile pe față: a recunoscut că a fost ofertat de Barcelona și a dezvăluit motivul refuzului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează