INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Xavi a dat cărțile pe față: a recunoscut că a fost ofertat de Barcelona și a dezvăluit motivul refuzului

Articol de GSP - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 18:24

Xavi Hernandez (39 de ani), antrenor în Qatar la Al Sadd, recunoaște că a fost ofertat de Barcelona pentru a-l înlocui pe Ernesto Valverde. 

Mijlocașul legendar al catalanilor a expus motivele care l-au făcut să refuze unul dintre cele mai râvnite posturi din lume. 

Xavi a spus "NU" Barcelonei

„E adevărat că am primit o ofertă din partea Barcelonei. Eric Abidal şi Oscar Grau au venit să vorbim, dar nu am acceptat oferta pentru că nu simţeam că e un moment bun pentru mine. 

Sunt foarte recunoscător oamenilor de la Barcelona pentru că s-au gândit la mine. Bineînţeles că visul meu e să antrenez Barcelona, dar nu e momentul potrivit acum”, a declarat Xavi conform Marca.

Xavi, încântat de Setien

Xavi a fost întrebat și despre numirea lui Quique Setien în funcția de „principal”. Fostul mijlocaș al catalanilor s-a declarat încântat: „Îmi place mult noul antrenor al Barcelonei. Îmi plac metodele lui de lucru și sper să aibă succes”. 

Vezi și:

Ce suspendare a primit Federico Valverde după eliminarea din Supercupa Spaniei, Real Madrid - Atletico Madrid

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
vlad.dracul
vlad.dracul  •  17 Ianuarie 2020, 01:18

Morala poveştii: Xavi nu e un fripturist, ca orice românache. Ştie că mai are de învăţat iar când va fi cu adevărat pregătit, va merge la Barça pe termen lung, nu zilier (vorba cuiva despre idolul vostru Il .uce).

cpt.ahab
cpt.ahab  •  16 Ianuarie 2020, 20:52
Postat de Otilia Barbu pe 16 Ianuarie 2020, 19:30

Daca s-ar putea spune si despre tine lucrul asta.....

Vezi-ți de drum! Poate găsești și tu ceva la care să te pricepi...

341520613173829
Otilia Barbu  •  16 Ianuarie 2020, 19:30

Daca s-ar putea spune si despre tine lucrul asta.....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează