INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SANCȚIUNE

Suspendat pe viață pentru abuz sexual! Președintele federației haitiene, amendat cu 917.000 euro

Yves Jean-Bart
Yves Jean-Bart

Articol de - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 17:23 / Actualizat vineri, 20 noiembrie 2020 17:24

Yves Jean-Bart, poreclit "Dadou", a fost radiat din fotbal, după ce ancheta FIFA l-a găsit vinovat pentru acuzațiile de abuzuri sexuale, dezvăluite în premieră în The Guardian.

Președintele federației de fotbal din Haiti a fost amendat cu 1 milion de franci elvețieni (917.000 euro). Comitetul de Etică al forului mondial confirmă că a persecutat și a agresat sexual mai multe jucătoare, printre care și minore.

Faptele grave s-au petrecut chiar la Centrul Tehnic pe Pregătire de la Croix-des-Bouquets și s-au derulat timp de mai mulți ani, în care victimele au fost intimidate și amenințate cu moartea să nu mărturisească tot ce au pățit. Șef al FHF din februarie 2000, Jean-Bart are 73 de ani, iar a doua suspendare provizorie de 90 de zile dictată de FIFA urma să-i expire duminică. "Dadou" vrea să facă apel la decizie, considerându-se nevinovat! 

Selecționerul Irlandei, anchetat de federație pentru clipul motivațional antienglez!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează