INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO U21

Suspiciuni de blat la Germania - România: „Ne-am temut de un scenariu horror”

Cotidianul batav De Telegraaf scrie că „am evitat scenariul horror”. 6-1 cu Ungaria și 0-0 la Germania - România, așa cum voia selecționerul olandez Van de Looi, și „lalelele” au trecut de faza grupelor. +29   FOTO
Cotidianul batav De Telegraaf scrie că „am evitat scenariul horror”. 6-1 cu Ungaria și 0-0 la Germania - România, așa cum voia selecționerul olandez Van de Looi, și „lalelele” au trecut de faza grupelor.

Articol de - Publicat miercuri, 31 martie 2021 00:05 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 00:14

Cotidianul batav De Telegraaf scrie că „am evitat scenariul horror”. 6-1 cu Ungaria și 0-0 la Germania - România, așa cum voia selecționerul olandez Van de Looi, și „lalelele” au trecut de faza grupelor.

În ediția de ieri a cotidianului batav Algemeen Dagblad, selecționerul Germaniei U21, Stefan Kuntz a povestit ce i-a spus Erwin van der Looy, tehnicianul batavilor, după confruntarea directă din grupă, 1-1.

Suspiciuni de blat la Germania U21 - România U21 0-0

„Erwin a venit la mine și mi-a zis: «Dacă faceți 2-2 cu românii, vin în Germania și te ucid!» L-am privit câteva clipe. El e un pic mai înalt ca mine”, a dezvăluit fostul atacant al Mannschaft-ului. „I-am răspuns așa: «Erwin, mi-ar face mare plăcere să vii în Germania, dar mai degrabă să bem o cafea decât să-mi faci rău»”.

În realitate, cei doi sunt prieteni, și Kuntz nu a ascuns acest lucru. În timp ce Van de Looi a afirmat: „Ar fi foarte periculos pentru nemți să facă un aranjament de 2-2. Un 0-0 ar fi fost posibil”. S-a terminat 0-0, iar portocaliii s-au calificat alături de Germania în „sferturi”.

„Am jucat sub așteptări contra României”

După cele două meciuri de aseară, cotidianul De Telegraaf comenta la Amsterdam: „Am evitat scenariul horror. 6-1 în fața unei Ungarii deja eliminate. Și egalul de salon, 2-2, de care ne-am temut, între nemți și români, nu s-a materializat”.

foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
+25 FOTO

„Ne-am atins primul obiectiv, am trecut de grupe. De aceea am venit aici. Am jucat sub așteptări contra României, dar 1-1 cu Germania nu m-a dezamăgit„, a declarat Van de Looi. „În meciul decisiv, am arătat că suntem o echipă adevărată. Acum, lăsați-ne să savurăm momentul! Apoi, vom vedea cum vom continua turneul”.

Ionel Ganea: „Am demonstrat că avem potențial!”

Citește mai multe știri despre România U21:

Reacție vehementă după Germania - România: „O mizerie, acolo s-a jucat totul!”

Cristi Dulca și Viorel Moldovan au căzut de acord » Ce fotbalist de la U21 poate face pasul la prima reprezentativă: „Un singur nume spun”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
respect2014
respect2014  •  31 Martie 2021, 08:23

Ipocrizie. Nu detinem noi monopolul la nesimtire!

amicu
amicu  •  31 Martie 2021, 07:52

voi ati avut arbitru din benelux la meciul nostru cu ungurii si ati facyr meciul fratiei cu nemtii si aveti tupeul asta *** sa comentati de blat???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gogoas
gogoas  •  31 Martie 2021, 00:45
Postat de dragdim pe 31 Martie 2021, 00:39

Sper să-i calce nemții in picioare dacă se mai întâlnesc la acest final. Oricum noua be lipsește curajul și nu o sa ne lăudam decât cu egaluri și calificari pierdute la “mustață”.

Nici o surpriza. Ne lipseste de 2000 de ani. Nici nu mai retin

Vezi toate comentariile (5)
Comentează