INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Critici pentru Tchouaméni: „El ar trebui să stea pe bancă, nu Modric” » Ce fost jucător al Realului îl critică pe francez

Aurelien Tchouameni. Foto: Imago
Aurelien Tchouameni. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 26 februarie 2024 16:03 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 16:51

Aurélien Tchouaméni (24 de ani) a fost criticat dur de către Álvaro Benito, fost jucător al „galacticilor”. Benito crede că internaționalul francez nu se ridică la nivelul necesar echipei în acest moment. Fostul mijlocaș spaniol este de părere că Tchouaméni ar trebui să stea pe bancă, nu Luka Modric.

Tchouaméni, evoluții șterse în ultimele meciuri pentru Real

Fostul fotbalist de la Real Madrid și unul dintre cei mai respectați experți tv din Spania, nu a ezitat să critice forma lui Tchouaméni din acest sezon. Fost jucător la „galactici” în anii 90 și începutul anilor 2000, Benito crede că mijlocașul francez nu performează precum alți jucători de talia sa.

Analistul a făcut o comparație între prestațiile lui Tchouaméni și cele ale lui Modric. Benito susține că actualul căpitan al Croației ar trebui să beneficieze de mai multe minute: „Tchouaméni ar merita să petreacă mai mult timp pe bancă decât Modric”, a afirmat el potrivit celor de la Marca.

Noi elogii pentru Luka Modric: „Nu arată ca un jucător de 39 de ani. Mi-este foarte greu să-l țin pe bancă!”
SPANIA
Noi elogii pentru Luka Modric: „Nu arată ca un jucător de 39 de ani. Mi-este foarte greu să-l țin pe bancă!”

Alvaro Benito: „Tchouameni trebuie să demonstreze că merită să fie la Real”

Analistul tv crede că francezul încă are multe de demonstrat și a refuzat să facă predicții privind viitorul acestuia la Madrid: „Mi se pare unul dintre jucătorii slabi de la Real Madrid. Trebuie să fiu exigent cu un titular de la o asemenea echipă. Nu aș putea să spun la ce excelează”.

Benito crede că mijlocașul francez nu a avut impactul așteptat la Real: „E de două sezoane și încă nu îndrăznesc să spun calitățile lui sau prin ce se remarcă”. Benito a avut și laude la adresa mijlocașului: „Este un jucător grozav, foarte bun pe tranziții... Nu vreau să fac o predicție despre ce va întâmpla cu el. Mă aștept la mai multe de la francez, la fel și fanii”.

Aurélien Tchouaméni a semnat în vara lui 2022 pentru Real Madrid, după ce jucase în țara natală pentru Monaco și Bordeaux. Acesta a câștigat patru trofee alături de „galactici”, inclusiv o Supercupă a Europei în 2022.

  • Articol scris de Mihai Popa

Citește mai mult:

Efectul Mbappe! Un star de la PSG vrea la Real Madrid, alături de francez
REAL MADRID
Efectul Mbappe! Un star de la PSG vrea la Real Madrid, alături de francez
Real Madrid, acord verbal cu Alphonso Davies » Când ar putea ajunge fundașul pe „Bernabeu”
LA LIGA
Real Madrid, acord verbal cu Alphonso Davies » Când ar putea ajunge fundașul pe „Bernabeu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează