INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Tensiune maximă în Juventus - FC Torino » Antrenorul, la un pas de bătaie cu jucătorul său: „În 6 luni, n-am putut să-l fac fotbalist”

Ivan Juric, antrenorul lui FC Torino, foto: Imago
Ivan Juric, antrenorul lui FC Torino, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 01 martie 2023 10:05 / Actualizat miercuri, 01 martie 2023 12:13

Antrenorul croat al lui Torino, Ivan Juric, l-a înlocuit după numai 14 minute pe atacantul său sârb Nemanja Radonjic, urlând la el: „E vina ta!”. Era nemulțumit că jucătorul îl lăsase pe Chiesa să centreze la golul de 3-2 al lui Juventus, care a învins în final cu 4-2.

Derby della Mole s-a încheiat rău pentru Torino. Înfrângere cu Juventus, deși a condus de două ori în prima repriză (golul de 0-1, al lui Karamoh, după un minut și 32 de secunde, cel mai rapid în istoria acestei confruntări), și scandal în echipă. Antrenorul croat Ivan Juric și extrema sârbă Nemanja Radonjic aproape s-au luat la bătaie la marginea terenului!

Gabi Iancu a auzit presupusa discuție dintre Colțescu și Kovacs » Cuvintele l-au șocat pe reporter: „Stai puțin! E halucinantă explicația”
Hermannstadt - U Cluj 0-1
Gabi Iancu a auzit presupusa discuție dintre Colțescu și Kovacs » Cuvintele l-au șocat pe reporter: „Stai puțin! E halucinantă explicația”

Conflictul dintre Ivan Juric și Nemanja Radonjic putea degenera

În minutul 60, la 2-2, Radonjic a intrat pe teren la oaspeți, înlocuindu-l pe Karamoh, dar nici un sfert de oră mai târziu a fost chemat înapoi pe banca de rezerve. Schimbat pentru că ignorase sfaturile tehnicianului la golul de 3-2 al adversarilor. L-a uitat nemarcat pe Chiesa, care a centrat nederanjat de nimeni la reușita lui Bremer.

Când Radonjic a părăsit terenului, Juric a urlat la el: "E vina ta!". Moment în care conflictul între cei doi putea degenera. Antrenorul și jucătorul său au fost la un pas să se bată, potrivit Sportmediaset.

Ivan Juric: „Radonjic n-a respectat acest meci”

Juric nu l-a menajat pe sârb nici la conferința de presă. „Radonjic n-a respectat acest meci. În șase luni, n-am putut să-l fac să devină fotbalist".

Radonjic, 27 de ani, a fost împrumutat vara trecută de la Marseille. Se va întoarce la OM la sfârșitul sezonului.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

FOTO Ironia lui Karim Benzema, după ce Lionel Messi a fost ales cel mai bun jucător al lumii la gala FIFA: „Noapte bună”

FOTO Cristiano Ronaldo și-a luat „palat” de 14 milioane de euro în Arabia Saudită » Piscină olimpică și cascadă interioară, printre dotări

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
DMA87
DMA87  •  01 Martie 2023, 21:14

Sârbii ăștia se aprind repede. Nu e de joacă cu ei.

Hugo
Hugo  •  01 Martie 2023, 14:13

Superba remontada.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează