INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Lovit în 2013 de fostul star al lui Chelsea, a ajuns acum milionar. Povestea copilului de mingi englez

Copilul de mingi, lovit de Eden Hazard în 2013
Copilul de mingi, lovit de Eden Hazard în 2013

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2024 13:24 / Actualizat duminica, 04 februarie 2024 00:13

Eden Hazard (33 de ani), fostul mijlocaș ofensiv belgian, l-a agresat pe Charlie Morgan, pentru că încerca să tragă de timp, într-un meci Swansea - Chelsea 0-0, din Cupa Ligii Angliei, care a însemnat eliminarea londonezilor din competiție!

S-a retras prematur din fotbal, după ce aproape nimeni nu mai voia să-i ofere vreun contract. Însă poveștile legate de Eden Hazard au rămas în memorie. Este și cazul unui episod de-acum 11 ani, când Swansea a încurcat-o pe Chelsea (0-0) și a ratat calificarea în finala Cupei Ligii Angliei. Starul belgian, aflat atunci într-o perioadă fastă a carierei, s-a supărat pe un copil de mingi care a ținut mingea pentru a întâzia o repunere de la margine. 

Jurgen Klopp pleacă de la Liverpool. Ce urmează
LIVERPOOL
Jurgen Klopp pleacă de la Liverpool. Ce urmează

EH i-a tras un șut în coaste lui Charlie Morgan, puștiul lăudându-de pe rețelele sociale „Regele copiilor de mingi s-a întors pentru ultima sa apariție! Este nevoie de mine pentru a trage de timp".

A încălcat restricția de vârstă!

Adolescentul în cauză nici nu avea dreptul să mai fie copil de mingi, pentru că împlinise 17 ani, iar limita era de 14 ani. Charlie nu era chiar oricine, ci fiul unuia dintre directorii lui Swansea de la acea vreme și el plănuise să tragă de timp cât poate. A plătit prețul acțiunii sale, în timp ce Hazard a fost eliminat de arbitru! 

Peste timp, cei doi au păstrat legătura și acum tabloidele britanice au scos la iveală că micul Charlie a devenit un prosper om de afaceri. Morgan jr. și-a deschis un business, din care ar fi făcut o avere de 60 de milioane de euro. Este vorba despre o marcă de băutură alcoolică Ultra Premium, denumită Au Vodka, care se poate cumpăra și de pe net cu prețul de circa 30 de euro sticla de 700 ml.

Au Vodka l-a făcut milionar!

Eden, care a apelat în timp și la alte vedete din fotbal, l-a ajutat pe Charlie să-și promoveze afacerea și și-a amintit despre povestea specială a băiatului de mingi agresat, care a ajuns să facă mulți bani, la nivelul salariilor încasate de mijlocașul belgian la Chelsea și, mai ales, la Real Madrid. 

Care l-a cumpărat cu 115 milioane de euro în 2019, dar a făcut o afacere cât se poate de proastă. A jucat doar în 76 de meciuri, reușind 7 goluri și 12 pase decisive în cele patru sezoane la echipa de pe Santiago Bernabeu, și a renunțat la fotbal în vara trecută.

150de milioane de euro a fost cea mai ridicată cotă de piață a lui Eden Hazard, conform Transfermarkt.de. Se întâmpla în 2019, când Real Madrid l-a cumpărat de la Chelsea!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Jurgen Klopp pleacă de la Liverpool. Ce urmează
LIVERPOOL
Jurgen Klopp pleacă de la Liverpool. Ce urmează
Mărturia unui star din Premier League, anchetat pentru pariuri ilegale: „Nu pot nega. Am făcut o greșeală!”
ANGLIA
Mărturia unui star din Premier League, anchetat pentru pariuri ilegale: „Nu pot nega. Am făcut o greșeală!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  26 Ianuarie 2024, 15:14

Bine ca a primit ce a meritat gloaba de Hazard.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close