INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Un superstar de la PSG, dat afară: „E limitat mental!”

Thiago Silva (nr. 2) nu va mai continua la PSG // Sursă foto: Getty
Thiago Silva (nr. 2) nu va mai continua la PSG // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 13:51

Căpitanul celor de la PSG, Thiago Silva (35 de ani), este alungat din motive financiare. „A plâns un an să-i prelungească înțelegerea, dar a refuzat primul la Paris tăierea salariului în pandemie", acuză Rothen.

După opt sezoane la PSG, Thiago Silva trebuie să-și facă bagajele. Căpitanului de 35 de ani nu i s-a mai reînnoit acordul, deși luase și cetățenie franceză. S-a aflat și adevăratul motiv al deciziei, dincolo de vârsta stoperului brazilian. Directorul sportiv Leonardo, care îl adusese în Ligue 1, l-a anunțat că este liber din vară după ce „Monstrul" s-a opus măsurilor de austeritate luate de club.

Jerome Rothen, ex-PSG: „Nicăieri n-ar fi câștigat atât"

„A plâns un an să i prelungească înțelegerea, și-a implicat soția, însă a fost primul care a refuzat micșorarea salariului în pandemie", l-a atacat în „L'Equipe" Jerome Rothen, fostul mijlocaș al lui PSG. Care a explicat tăios: „Niciodată nu a fost ca Ramos sau Van Dijk. Nicăieri nu ar fi câștigat banii de la Paris. Este un fotbalist bun, dar limitat mental. Când îl plătești atât de bine, te aștepți să-i transforme și pe cei din jurul lui. Dacă ar fi după mine, nu i-aș mai da salariul până în august". 

În cei opt ani în Orașul Luminilor, Thiago Silva a cucerit 21 de trofee, inclusiv 7 titluri în Ligue 1.

Un superstar de la PSG, dat afară: „E limitat mental!”

Thiago Silva câștiga la campioana Franței 1,5 milioane de euro brut lunar

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Gică Popescu, amintire după 30 de ani! Cum a refuzat-o pe Real Madrid și ce i-a spus Săndoi la Mondialul din 1990: „Lasă-mă că-ți iau mâna și semnez”

Scene șocante în Italia! Fotbalistul lui AC Milan amenințat cu pistolul la tâmplă în centrul orașului: „Ce se întâmplă?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
clarvazatorul
clarvazatorul  •  10 Iunie 2020, 18:33
Postat de 4patraulea pe 10 Iunie 2020, 14:45

1,3 mil pe an ia un ***, net

Sa o crezi tu, ia uita-te cat e impozitul in Franta!

clarvazatorul
clarvazatorul  •  10 Iunie 2020, 18:33
Postat de felix_grandet pe 10 Iunie 2020, 14:33

Il vrei la Steaua? Sau la FC FCSB? Dar, stai, Gigi nu isi mai permite nici liberi de contract. Ramane valabila doar prima intrebare.

Bughi, ia-ti catrafusele si muta-te-n Serbia! Esti o M de om!

4patraulea
4patraulea  •  10 Iunie 2020, 14:45

1,3 mil pe an ia un ***, net

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează