INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Thomas Tuchel, prima conferință la Bayern: „Nu există o provocare mai mare decât să-mi încep mandatul contra Borussiei Dortmund”

Thomas Tuchel, antrenor Bayern Munchen.
Foto: Twitter @ Fabrizio Romano
Thomas Tuchel, antrenor Bayern Munchen. Foto: Twitter @ Fabrizio Romano

Articol de - Publicat sambata, 25 martie 2023 14:56 / Actualizat sambata, 25 martie 2023 15:50

Thomas Tuchel (49 de ani), noul antrenor al campioanei Germaniei, Bayern Munchen, a susținut prima conferință de presă în calitate de tehnician al bavarezilor. 

Acesta a spus că a fost onoare să fie căutat de un club de dimensiunea lui Bayern Munchen și că nu și-ar fi putut începe mandatul cu o provocare mai mare decât cu o partidă împotriva Borussiei Dortmund, fosta lui echipă, pe care a pregătit-o între iulie 2015 și iunie 2017. 

Andorra - România 0-2 » Slăbuți cu cei foarte slabi: România a învins, dar n-a marcat cu Andorra în 10 oameni în jumătate de oră!
Andorra - România 0-2
Andorra - România 0-2 » Slăbuți cu cei foarte slabi: România a învins, dar n-a marcat cu Andorra în 10 oameni în jumătate de oră!

Thomas Tuchel, antrenor Bayern Munchen: „Este o onoare să am oportunitatea de a antrena acest club”

„Este o onoare să fiu căutat de Bayern și să am oportunitatea de a antrena acest club. Îți dai seama când ajungi la baza de antrenament că este una dintre cele mai mari echipe din lume. 

Responsabilitatea mea e clară și nu există neînțelegeri la acest capitol. Lotul este unul dintre cele mai bune din lume și este o mare plăcere să lucrez cu acești jucători. Te poți lupta pentru orice trofeu cu acest lot. Așa că este o mare provocare pentru mine. 

Mai puțin înseamnă mai mult. Am o idee despre ce putem face și de-abia aștept să lucrez cu echipa. Până acum nu am avut timp să vorbesc cu jucătorii, dar aștept să fac asta și să încep să analizez situația de la club”, a declarat Thomas Tuchel, potrivit Eurosport Deutschland. 

Thomas Tuchel: „Nu există o provocare mai mare decât să îmi încep mandatul cu un meci contra Borussiei Dortmund” 

„Nu există o provocare mai mare decât să îmi încep mandatu cu un meci contra Borussiei Dortmund. Este cea mai importantă partidă din fotbalul german. 

Jocul care vine este de o importanță și mai mare, având în vedere pozițiile pe care le ocupă cele două echipe în clasament”, a mai spus Thomas Tuchel, potrivit sursei citate. 

În clasamentul din Bundesliga, Borussia Dortmund este lider, cu 53 de puncte după 25 de meciuri, în timp ce Bayern Munchen este pe locul 2, cu 52 de puncte. Podiumul este completat de Union Berlin, cu 48 de puncte. 

Clasamentul din Bundesliga 

Citește și: 

Zlatan Ibrahimovic, de neoprit » Cel mai bătrân jucător care evoluează într-un meci din preliminariile EURO!

La 24 de ani, Kylian Mbappe a devenit contra Olandei al cincilea cel mai bun marcator din istoria naționalei Franței

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează