INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  RECORD

Zlatan Ibrahimovic, de neoprit » Cel mai bătrân jucător care evoluează într-un meci din preliminariile EURO!

Zlatan Ibrahimovic (41 de ani), atacantul suedez al campioanei Italiei, AC Milan, a bifat un record istoric în meciul pierdut, vineri seară, de nordici, cu scorul de 0-3, împotriva Belgiei, în preliminariile EURO 2024. 
Foto: Imago
Zlatan Ibrahimovic (41 de ani), atacantul suedez al campioanei Italiei, AC Milan, a bifat un record istoric în meciul pierdut, vineri seară, de nordici, cu scorul de 0-3, împotriva Belgiei, în preliminariile EURO 2024. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 25 martie 2023 11:10 / Actualizat sambata, 25 martie 2023 11:23

Zlatan Ibrahimovic (41 de ani), atacantul suedez al campioanei Italiei, AC Milan, a bifat un record istoric în meciul pierdut, vineri seară, de nordici, cu scorul de 0-3, împotriva Belgiei, în preliminariile EURO 2024. 

Vârful „diavolului milanez” a devenit cel mai bătrân fotbalist din istorie care joacă într-un meci din preliminariile unui Campionat European, la 41 de ani și 172 de zile, scriu englezii de la The Sun. 

Atacantul care l-a impresionat pe Mihai Stoica, dorit de Gigi Becali la FCSB
FCSB
Atacantul care l-a impresionat pe Mihai Stoica, dorit de Gigi Becali la FCSB

Zlatan Ibrahimovic, cel mai bătrân fotbalist care joacă într-un meci din preliminariile EURO

Suedezul a bătut recordul stabilit în anul 1983 de către portarul italian Dino Zoff, care a jucat pentru naționala din „Cizmă” la vârsta de 40 de ani și 90 de zile. Zlatan a intrat în minutul 72 pe teren, în locul lui Alexander Isak. 

Zlatan Ibrahimovic: „Eu nu am venit la echipa națională a Suediei pentru acte de caritate” 

În urmă cu câteva zile, Zlatan Ibrahimovic spunea în stilul caracteristic că el reprezintă trecutul, prezentul și viitorul echipei naționale a Suediei. 

„Eu nu am venit la echipa națională pentru acte de caritate. Sunt aici să fac diferența și să le demonstrez celor care m-au crezut terminat că s-au înșelat. Eu reprezint trecutul, prezentul și viitorul. 

62 de goluria marcat Zlatan Ibrahimovic în tricoul naționalei Suediei, în 122 selecții

Toți mă întreabă cum mă simt la vârsta mea, dacă mă mai pot descurca, însă ar trebui să îi chestionați pe colegii mei de la club de 20 de ani, cu care încă joc, ce gândesc despre mine.

Vreau să ajut echipa să facă performanță și să obțină rezultatele pe care și le-a propus”, a declarat Zlatan Ibrahimovic. 

Zlatan Ibrahimovic: „Eu doream acel record de vârstă pentru ceea ce fac, nu pentru că aș fi bătrân”

Zllatan Ibrahimovic abordase și recordul de vârstă, bătut între timp: „Eu doream acel record de vârstă pentru ceea ce fac, nu pentru că aș fi bătrân. 

Le-am spus și colegilor la antrenament, vă gândiți că sunt un idiot și ce mai caut la vârsta asta aici? 

Dar timpul zboară și veți înțelege când vă veți apropia și voi de 40 de ani. Vă va cuprinde sigur panica. Pentru mine ar fi fost prea simplu să mă las după ce am câștigat „lo scudetto”. Cu adevărat prea ușor. 

Chiar și după accidentare nu m-am gândit niciodată să mă retrag. Provocările îmi dau adrenalina de care am nevoie, pentru că mai am multe de făcut”. 

Citește și: 

Titularul lui Real Madrid și-a pus clubul în cap cu ultimele declarații: „E un culé, un trădător!”

La 24 de ani, Kylian Mbappe a devenit contra Olandei al cincilea cel mai bun marcator din istoria naționalei Franței

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează