INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Titularul lui Real Madrid și-a pus clubul în cap cu ultimele declarații: „E un culé, un trădător!”

Dani Carvajal, într-un duel Real Madrid - Barcelona // foto: Imago Images
Dani Carvajal, într-un duel Real Madrid - Barcelona // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 25 martie 2023 10:30 / Actualizat sambata, 25 martie 2023 10:45

Portalul spaniol El Confidencial scrie că Dani Carvajal, 31 de ani, fundașul dreapta titular la Real Madrid, a înfuriat o parte dintre membrii clubului cu declarațiile recente despre arbitraj.

Aflat în cantonamentul echipei naționale a Spaniei, Carvajal a fost întrebat despre controversele de la ultimul Clasico, Barcelona - Real Madrid 2-1, în care „los blancos” au avut un gol anulat pe motiv de ofsaid și au reclamat faptul că Gavi a rămas nesancționat după o intrare dură asupra lui Ceballos, fără minge.

Atacantul care l-a impresionat pe Mihai Stoica, dorit de Gigi Becali la FCSB
FCSB
Atacantul care l-a impresionat pe Mihai Stoica, dorit de Gigi Becali la FCSB

Dani Carvajal, titular la Real Madrid, și-a pus clubul în cap cu ultimele declarații

„Au considerat că Asensio a fost în ofsaid, asta a fost decizia. Trebuie să o acceptam și să nu punem la îndoială sistemul”, a transmis Carvajal.

Aceste declarații nu le-au picat bine celor de la Real Madrid, care consideră că arbitrajul a dăunat echipei în ultima vreme. 

Potrivit El Confidencial, conducerea clubului consideră că Dani Carvajal a mers împotriva politicii clubului, critic la adresa arbitrajului în această perioadă, mai ales în contextul „cazului Negreira”, în care Barcelona este cercetată pentru corupție după ce a plătit vicepreședintele Comisiei Tehnice a Arbitrilor vreme de 17 ani.

„Un sector al madridismului, care se pronunță vehement împotriva tuturor informațiilor legate de cazul Negreira, este revoltat de Carvajal. Îl numesc culé (n.r. - denumire specificilă a fanilor Barcelonei) și trădător. Declarațiile sale despre corectitudinea arbitrilor și a sistemului au făcut să fie considerat «cârtița» vestiarului”, scrie sursa citată.

Culmea, este vorba despre un fotbalist crescut în Academia lui Real Madrid, care a cucerit 21 de trofee în tricoul blanco.

Dani Carvajal, contestat din toate direcțiile

Această situație adaugă presiune pe umerii unui fotbalist deja contestat de fani. Carvajal a avut evoluții sub așteptări în acest sezon, fundașul dreapta este departe de forma care l-a consacrat ca unul dintre cei mai buni apărători laterali din lume.

Carvajal mai are contract cu Real Madrid până în vara lui 2025. El rămâne fundașul dreapta titular al campioanei Europei, dar suflarea „blanco” cere tot mai insistent un înlocuitor pentru spaniol.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Scandal la Napoli: a acordat interviuri după Italia - Anglia 1-2 în spaniolă și a avut nevoie de translator!

Obscenitate în grupul Argentinei! Emiliano Martinez și alți 4 campioni mondiali au repetat la Buenos Aires gestul jenant din Qatar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
arnautull
arnautull  •  25 Martie 2023, 15:17

Grigore, tu de-al cui esti nentule? Esti nou, nu prea ti-a placut la compunere la scoala, cam bajbai cand ti se da tema un articol pe surse si nici alea ale tale :)))))))

fibra
fibra  •  25 Martie 2023, 13:32

Dani ai grija ca daca esti corect nu e bine.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează