INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

Tony Blair, remarcă amuzantă: „Când m-au pus prim-ministru eram ca un fan numit manager la Manchester United”

Tony Blair a fost zece ani premierul Marii Britanii, cel mai lung mandat după Margaret Thatcher, foto: Guliver/gettyimages
Tony Blair a fost zece ani premierul Marii Britanii, cel mai lung mandat după Margaret Thatcher, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 12:37 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 12:42

Politicianul scoțian Tony Blair a fost zece ani premierul Marii Britanii, cel mai lung mandat după Margaret Thatcher. „Care ar fi reacția oamenilor dacă ar vedea un suporter pus să o pregătească pe Manchester United? «Sunteți nebuni!»”

Tony Blair a fost premierul Marii Britanii timp de un deceniu, între 1997 și 2007. Politicianul britanic cu al doilea cel mai lung mandat de prim-ministru după Al Doilea Război Mondial. Margaret Thatcher (1979-1990), apoi el.

La 67 de ani, scoțianul laburist povestește că, atunci când a fost numit, nu avea nicio experiență în guvern. Comparându-se cu un suporter ales peste noapte manager la Manchester United.

Cel mai vehement atac la adresa FRF: „Nu e înregistrată pe teritoriul României! Se fac experimente pe națională” » Cine e considerat „bufonul regelui Burleanu”
ROMÂNIA
Cel mai vehement atac la adresa FRF: „Nu e înregistrată pe teritoriul României! Se fac experimente pe națională” » Cine e considerat „bufonul regelui Burleanu”

Tony Blair: „Vom găsi cel mai entuziast fan”

„Prima funcție pe care am avut-o în guvern a fost cea de prim-ministru. Fac o analogie cu fotbalul. Cauți un nou manager la Manchester United și spui: «Vom găsi cel mai entuziast și convingător fan și îl punem să pregătească echipa». Care ar fi reacția oamenilor? «Sunteți nebuni!»”, a declarat Blair într-un interviu pentru BBC Radio 4.

Politicianul britanic a ajuns la o concluzie asupra mandatului său: „Paradoxul este că, la început, ești cel mai popular și cel mai puțin capabil, iar la sfârșit ești cel mai nepopular și cel mai capabil”.

Nu m-am bucurat de postul de prim-ministru, pentru că responsabilitatea este uriașă. Iei decizii în fiecare zi și ești pus sub o mare presiune în fiecare zi. Și tu, și familia ta.
- Tony Blair, fost premier al Marii Britanii

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Răzvan Raț e gata să se întoarcă în fotbal: „Vreau să fiu conducător! N-am răbdare să fiu antrenor”

Verratti s-a infectat pentru a doua oară cu coronavirus în ultimele două luni! Mijlocul lui PSG, rupt cu Bayern

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  03 Aprilie 2021, 13:17

Unul dintre cei mai buni premieri britanici.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează