INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

TOP 3 declarații neașteptate ale săptămânii: ”Pelle se simte mai frumos ca Ronaldo, elegant ca George Clooney și aproape la fel de bun ca Ibra” :)

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iulie 2016 19:21

A fost o săptămână plină de sport. EURO 2016 a ajuns aproape de final, Turul Franței a început, Federer a întors un rezultat de la 0-2 la seturi, iar în meciul următor a fost eliminat.

România și-a cunoscut noul selecționer, iar jucătorii de la Manchester United și AC Milan s-au obișnuit cu noii lor antrenori.

Prilej să ne amintim câteva declarații inedite făcute în această săptămână:  

  1. Fabiana Pelle, sora lui Graziano, atacantul Italiei: ”Fratelui meu i-a plăcut mereu să glumească. Într-o carte a povestit că e mai frumos ca Ronaldo, la fel de elegant ca George Clooney și aproape la fel de bun ca Ibrahimovici”
  2. Vincenzo Montella, noul antrenor al lui AC Milan despre rivalul de la Inter: ”Mancini era un fotbalist altruist, mă aștepta și mă lăsa să marchez. Acum o să îl rog același lucru, sper să își amintească acele timpuri”
  3. Jose Mourinho, antrenor Manchester United: ”Eu nu mă compar cu alți antrenori. Sunt unii care au câștigat ultima oară acum zece ani, alții care au câștigat acum un an, dar mai sunt și alții care nu au câștigat niciodată”.

Bonus:

Reporter Libertatea: ”Cum intenționați să contribuiți la dragarea mlaștinii din fotbalul românesc?”
Daum, selecționer România: ”Despre ce mlaștină vorbim? Cred că nu e vorba despre Deltă. Eu n-aș asana Delta!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează