INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Torres ameninţă: "Ori aduceţi 5 jucători, ori plec!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2010 00:00

Fernando Torres este pregătit să se despartă de FC Liverpool dacă echipa antrenată de Rafa Benitez nu va fi întărită în vară.

 

"Ceea ce este important nu este că nu ne-am calificat din grupele Ligii, ci să ne fortificăm pentru a ataca marile obiective. Formaţia noastră are nevoie de alţi 4-5 jucători capabili să îmbrace tricoul cormoranilor. Dacă nu se va proceda aşa, este posibil să plec. Nu pot sta la o echipă care are obiective importante, dar nu ia măsuri pentru ca ţintele să devină realiste. Cei din conducere chiar trebuie să înţeleagă că trebuie să ne întărim. Nu mi-am lăsat casa din Madrid doar ca să mă mut la Liverpool", a susţinut atacantul spaniol.

Întrebat dacă ar pleca la Manchester United, Torres a zis: "United? Nu aş spune nu!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  14 Martie 2010, 17:16

daca ar auzi fanii lui l'pool asa ceva dadea l stiri ca au dat foc prin orash :))

 •  14 Martie 2010, 14:06

bai jurnalistilor! da spuneti si SURSA DE UNDE PUBLICATI ASEMENEA TAMPENII MA???? DE UNDE LE SCOATETI MA FRATILOR..... PAI VOI REALIZATI CE AR FI INSEMNAT SA SPUNA TORRES CA VREA MANCHESTER? ERA REVOLUTIE LA LIVERPOOL IAR EL NU MAI JUca ....SUNTETI INCREDIBILI CU STIRILE ASTEA.

 •  14 Martie 2010, 13:34

ar trebui sa mearga la Barcelona la schimb cu suedezul care s-ar potrivi mai bine in Anglia...ar fi o afacere ptr amandoua

Vezi toate comentariile (7)
Comentează