INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL-READING 1-2

Torres s-a accidentat din nou, Gerrard are și el probleme!

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2010 00:00

UPDATE / Cele mai recente informații din presa engleză sînt că cei doi jucători ai lui Rafa Benitez au fost scoși de pe teren pentru a preveni accidentări grave. Torres are o entorsă la genunchi, iar Gerrard a simțit dureri la coapsă și a preferat să nu forțeze. Ambii jucători vor face mîine analize amănunțite pentru a determina seriozitatea accidentărilor.

Liverpool l-ar putea pierde pe Fernando Torres cel puţin pentru meciul din weekend cu Stoke City, după ce atacantul spaniol s-a accidentat din nou în partida din această seară, în Cupă, cu Reading, (1-2) fiind înlocuit cu  N'Gog în minutul 30.

Torres este suspect de entorsă la genunchi, dar medicii lui Liverpool vor da un verdict clar mîine, cînd jucătorul va face alte analize.

Steven Gerrard a avut şi el probleme, fiind scos la pauză de pe teren din cauza  unei accidentări la coapsă şi va sta pe margine zece zile, din primele informaţii. În locul său a intrat olandezul Ryan Babel. Căpitanul lui Liverpool este cel care a provocat deschiderea scorului, şutul său fiind deviat în poartă de Bertrand. Sigurdsson si Long au inscris insa golurile ce au calificat-o pe Reading, dupa 120 de minute.

12 goluri în 14 meciuri a marcat Torres în acest sezon în Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  14 Ianuarie 2010, 00:03

Asa osteni romani, asa bravii mei...De cand a picat Liverpool cu Unirea, publicati toate "vestile rele"...Ba ca scapam de x ca se transfera, ba ca y s-a accidentat. Da doamne sa moara Torres, sa-i cada picioarele lu' Gerrard, restul echipei sa piara in accident aviatic, sa fie nevoiti sa joace contra noastra cu echipa a 2-a si in doliu..Poate asa, lovine-ar norocul, ne-am masura si noi cu ei. Sa vedem cine-i mai tare! Na ! Si apai daca ii batem, sa ne screasca nasu' semet ca plopu

 •  13 Ianuarie 2010, 23:57

e 1-2

 •  13 Ianuarie 2010, 23:14

bolovanilor..e 1-0 liverpool.Doar ca sia dat autogol de la Reading nu inseamna 0-1.Ziaristi de 2 lei

Vezi toate comentariile (4)
Comentează