INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Noul coechipier al lui Drăgușin e deja criticat în Anglia: „E flexibil. Ratează din toate pozițiile”

Timo Werner va fi coechipier cu Radu Drăgușin la Tottenham
Timo Werner va fi coechipier cu Radu Drăgușin la Tottenham

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 10:20 / Actualizat joi, 11 ianuarie 2024 11:27

Timo Werner, 27 de ani, este luat peste picior în Anglia. Jurnaliștii britanici și analiștii televiziunilor se îndoiesc că atacantul german va fi o întărire pentru Tottenham, după ce n-a reușit să impresioneze la Chelsea între 2020 și 2022.

Aviz și pentru Radu Drăgușin. Cu presa din Anglia nu-i de glumit. Întors după un an și jumătate în Premier League, noul său coechipier la Tottenham, Timo Werner, plătește și acum pentru sincopele din perioada „Chelsea”.

GSP.RO a vorbit cu șeful departamentului de reporteri de la Bild care se ocupă de Bayern Munchen. Ce le-a spus Drăgușin conducătorilor echipei germane
TRANSFER
GSP.RO a vorbit cu șeful departamentului de reporteri de la Bild care se ocupă de Bayern Munchen. Ce le-a spus Drăgușin conducătorilor echipei germane

Daily Mail: „Transferul lui Timo Werner este o prostie”

Tabloidul Daily Mail l-a numit „imatur” și „distant”, din cauza felului său de a fi, și a apreciat că transferul său „este o prostie”. Iar în emisiunea postului de radio „Talksport”, invitații s-au amuzat copios pe seama atacantului german.

„De fapt, el este foarte flexibil. Ratează ocazii și cu piciorul stâng, și cu piciorul drept, și cu capul”, a comentat Simon Jordan, fostul patron al lui Crystal Palace, atunci când a fost întrebat de moderatorul emisiunii despre flexibilitatea atacantului împrumutat de Spurs, de la RB Leipzig, până-n vară.

Graeme Souness: „Timo Werner e de umplutură”

Nici legenda lui Liverpool, Graeme Souness, acum analist TV, nu e încântat de transferul lui Werner. „Are nevoie de multe ocazii ca să marcheze. Iar înainte de a veni aici a avut un singur sezon bun.

Îi este greu să înscrie și nu cred că s-a schimbat ceva. El e de umplutură, o alternativă. Nu cred că va funcționa”, a fost verdictul fostului internațional scoțian.

Werner a marcat 10 goluri în Premier, în 56 de meciuri la Chelsea

La Chelsea, al cărui tricou l-a îmbrăcat vreme de două sezoane (2020 - 2022), Timo Werner a marcat doar 10 goluri în 56 de apariții în Premier League. Dar în 2021 a câștigat Liga Campionilor cu albaștrii, sub comanda lui Thomas Tuchel.

Singurul care-i dă o șansă atacantului este cotidianul The Telegraph. „S-ar putea ca stilul ofensiv practicat de managerul Ange Postecoglou să i se potrivească lui Werner. Și dacă marchează, s-ar putea să fie chiar o afacere reușită”, a scris publicația amintită. Tottenham are opțiune de transfer definitiv, în vară.

VIDEO Flash News » Radu Drăgușin a semnat cu Tottenham

Mai puteți citi:

Veste zguduitoare din Suedia » Sven-Goran Eriksson are cancer în fază terminală: „Mai am un an de trăit”

Scurt și cuprinzător » Mesajul lui Dan Șucu către jucătorii de la Rapid, după primul eșec din 2024

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează