INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-1

TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-1 // VIDEO+FOTO Liverpool, pas uriaș spre titlul de campioană! Jurgen Klopp l-a învins pe Jose Mourinho

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 ianuarie 2020 17:24

Liverpool a câștigat cu emoții pe terenul lui Tottenham, 1-0, și își mărește astfel avantajul față de urmăritoarele din Premier League, fiind la 16 puncte de locul 2.

Tottenham - Liverpool 0-1

Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool,  a câștigat duelul cu Jose Mourinho și se apropie tot mai mult de primul titlul al lui Liverpool după 30 de ani.

„Cormoranii” au început mai bine meciul și au ratat o ocazie importantă prin Roberto Firmino. Ulterior, el a marcat golul victoriei, în minutul 37. Atacantul brazilian a primit o pasă în careu și a șutat violent, de la 10 metri.

Liverpool a continuat să atace, dar nu a reușit să marcheze. Tottenham a jucat mai bine în ultimele 15 minute, dar jucătorii lui Mourinho au ratat. Cea mai mare ocazie a avut-o Lo Celso, care a tras pe lângă din 5 metri, din cădere.

După această victorie, Liverpool ajunge la 61 de puncte în 21 de meciuri. Echipa lui Klopp are 16 puncte avans față de locul 2, Leicester, și un meci în minus. Tottenham rămâne pe locul 8, cu 30 de puncte.

Tottenham: Gazzaniga - Aurier, Tanganga, Alderweireld, Sanchez, Rose - Winks, Eriksen, Alli, Lucas Moura - Son 
Antrenor: Jose Mourinho
Rezerve: Vorm, Vertonghen, Sessegnon, Dier, Skipp, Lamela, Lo Celso 

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Henderson, Oxlade-Chamberlain, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane 
Rezerve: Adrian, Minamino, Lallana, Shaqiri, Origi, Phillips, Williams 
Antrenor: Jurgen Klopp

Clasament Premier League

Citește și:

Ionuț Radu la Arsenal? Răspunsul lui Internazionale Milano + condiția pusă de „tunari”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  11 Ianuarie 2020, 23:34

Liverpool campioana

Vezi toate comentariile (1)
Comentează