INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ANGLIEI / „OPTIMI”

TOTTENHAM - NORWICH / FOTO Imagini tari din Anglia! Cum a fost păcălit Mourinho în Cupă » Metoda „sticla de apă” la penalty-uri

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2020 10:41

Norwich City a eliminat-o surprinzător aseară din optimile Cupei Angliei pe Tottenham Hotspur, echipa antrenată de Jose Mourinho (57 de ani), cu scorul de 4-3 după penalty-uri.

Eroul partidei a fost Tim Krul (31 de ani), portarul olandez al lui Norwich, cel care a reușit să apere două penalty-uri, pe lângă nenumăratele intervenții din timpul regulamentar. 

Secretul lui? Krul își notase pe pe sticla de apă executanții lui Tottenham și locul în care va bate fiecare.

Adrenalina și emoția cu care era încărcat plus informațiile cu executanții l-au făcut pe Tim Krul să producă surpriza.

„Încă de când ești copil visezi să aperi penalty-uri și să îți duci echipa mai departe. Am avut foarte multe emoții azi. Am fost foarte aproape să apăr primul penalty, însă ceea ce contează e că eu și antrenorul meu de portari ne-am făcut bine temele. I-am avut pe toti scriși pe sticlă”, a declarat Krul după meci.

Krul nu este la primul moment în care reușește să apere penalty-uri importante pe baza unor metode mai puțin fair-play.  În 2014, la Cupa Mondială din Brazilia, în partida dintre Olanda și Costa Rica, Krul a fost introdus în minutele de prelungire și a reușit să apere două penalty-uri după ce s-a „jucat” cu psihicul adversarilor.

VEZI ȘI:

FOTO + VIDEO Scene incredibile! Vedeta lui Tottenham a sărit în tribune să se bată cu fanul: „E fratele meu, e fratele meu!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
937492712967634
Blacky Bogdan Florin  •  05 Martie 2020, 14:08

O stire de toata jena. Acei jucatori, toata viata bat loviturile de la 11 m doar intr-o singura directie.

raducallin
raducallin  •  05 Martie 2020, 13:37

Ce sa fie permis ?Sa bea apa din sticla sau sa citeasca de pe ea ?

1177177172317584
Christian Ciuca  •  05 Martie 2020, 12:40

dar e permis de regulament ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează