INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Tottenham - Nottingham 3-1 » Cu Drăgușin rezervă, Spurs a obținut o victorie de control

Tottenham - Nottingham // foto: Guliver/gettyimages
Tottenham - Nottingham // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2024 22:22 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2024 22:22

Tottenham a învins-o pe Nottingham Forest în etapa 32 din Premier League, scor 3-1, la capătul unui meci pe care Radu Drăgușin (22 de ani) l-a urmărit de pe bancă.

Programul, rezultatele și marcatorii etapei #32 din Premier League

Având șansa de a urca pe locul 4 după remiza înregistrată de Aston Villa sâmbătă, Tottenham a jucat cu tot ce a avut mai bun astăzi împotriva lui Nottingham, echipă care câștigase runda precedentă cu Fulham.

După doar 15 minute de joc, Spurs a deschis scorul. Werner a centrat în fața careul mic, Murillo a intervenit nefericit și a deviat în propria poartă. Oaspeții nu au disperat și au pus stăpânire pe meci, fructificată în minutul 27. Chris Wood a egalat cu un șut din prima, servit de Elanga.

Scene șocante în Turcia: Galatasaray - Fenerbahce a durat doar 50 de secunde! Icardi a înscris și a rămas singur pe teren
TURCIA
Scene șocante în Turcia: Galatasaray - Fenerbahce a durat doar 50 de secunde! Icardi a înscris și a rămas singur pe teren

Doi fundași i-au adus victoria lui Tottenham cu Nottingham

Doi fundași au rezolvat meciul pentru Tottenham în partea secundă. Micky van de Ven, stoperul stânga al londonezilor, a zguduit plasa în minutul 52 cu o „torpilă” cu piciorul stâng, lansată de la marginea careului mare.

Șase minute mai târziu, Pedro Porro a stabilit scorul final al meciului, 3-1, cu altă execuție deosebită, exterior de efect.

Grație victoriei de astăzi, Tottenham a revenit pe locul 4, având acum 60 de puncte, la fel de multe precum Aston Villa, dar cu golaveraj superior.

Fundașul român Radu Drăgușin a fost rezervă neutilizată în precedenta partidă disputată de Spurs, scor 1-1 cu rivalii londonezi de la West Ham. La fel s-a întâmplat și astăzi, Romero și Van de Ven fiind preferați în continuare de antrenorul Ange Postecoglou.

FINAL » Tottenham - Nottingham Forest 3-1

Bărbat găsit mort la stadion în ziua meciului

În această dimineață, un bărbat a fost găsit fără suflare lângă stadionul lui Tottenham, înjunghiat mortal. Medicii au intervenit pentru a-l resuscita, dar era prea târziu.

Poliția a deschis o investigație, dar desfășurarea partidei nu a fost afectată, aceasta începând așa cum fusese programat inițial, la ora 20:00.

„În urma unui incident în care un individ și-a pierdut viața, facem tot posibilul pentru a înlesni ancheta poliției, care este de cea mai mare importanță. Meciul cu Nottingham Forest va avea loc conform programului, dar străzile Northumberland Park și Vicarage Road, precum și capătul nordic al Worcester Avenue vor rămâne închise. Gândurile noastre sunt la familia victimei și toți cei afectați”, a transmis clubul londonez.

Tottenham - Nottingham Forest, echipe de start:

Tottenham (4-2-3-1): Vicario - Porro, Romero, Van de Ven, Udogie - Bissouma, Sarr - B. Johnson, Maddison, Werner - Son
Rezerve: B. Austin - Royal, Drăgușin, Davies, Hojbjerg, Bentancur, Lo Celso, Kulusevski, Scarlett
Antrenor: Ange Postecoglou

NOTTINGHAM (4-2-3-1): Sels - Williams, Omobamidele, Murillo, Aina - Yates, Danilo - Elanga, Gibbs-White, Hudson-Odoi - Wood
Rezerve: Turner - N. Dominguez, Montiel, Niakhate, Origi, G. Reyna, Ribeiro, Sangare, Toffolo
Antrenor: Nuno Espírito Santo

Stadion: Tottenham Hotspur Stadium (Londra)

Arbitru: Simon Hooper

Citește și:

Inaugurarea stadionului de peste 3 milioane de euro va avea loc curând » Imagini spectaculoase cu noua arenă din România

Haos total în fotbalul turc » Planul halucinant al lui Fenerbahce înaintea Supercupei de diseară!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
reddog2100
reddog2100  •  07 Aprilie 2024, 20:06

Pune ti si voi poza unui titular,al unuia care chiar joaca,nu lustruieste banca.Santem romani,ne laudam cu nimic!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează