INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

Tragedie în Jamaica! O fotbalistă omorâtă de altă femeie într-o luptă pentru un telefon!

Articol de - Publicat sambata, 02 noiembrie 2019 13:30

Tarania Clarke, 20 de ani, a fost înjunghiată mortal la Kingston. Căpitanul lui Waterhouse debutase cu gol la Reggae Girlz în septembrie. 

Tragedie în fotbalul din Jamaica! O tânără internaţională  din Jamaica a murit ucisă de o altă femeie, în capitala Kingston! Tarania Clarke, 20 de ani, s-a luptat şi a fost înjunghiată letal, în urma unui conflict iscat de un telefon mobil. Poliţia a arestat-o pe criminală vineri, dar nu i-a dezvăluit identitatea.  

Căpitanul lui Waterhouse FC debutase cu gol la Reggae Girlz în septembrie, în meciul câştigat contra Cubei (12-1), în calificările pentru Olimpiadă.  

„Era o jucătoare de pespectivă, cu potenţial să ajungă la un nivel înalt, având şi un impact imediat la echipă. Suntem profund îndureraţi şi transmitem condoleanţe familiei şi prietenilor tinerei Clarke”, a declarat Michael Ricketts, preşedintele federaţiei jamaicane.  
 

Citește și: 

Zlatan Ibrahimovic, aproape de revenirea în Serie A » Suedezul e ofertat de către Bologna

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
124864391762775
Doru Ungureanu  •  02 Noiembrie 2019, 14:38

Să-i fie țărâna ușoară.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează