INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Transferul care poate egala mutarea lui Chivu la AS Roma. Ce sumă poate încasa Parma pentru Man și care ar fi destinația

Dennis Man continuă să aibă cele mai bune cifre la Parma în acest sezon / Foto: Imago
Dennis Man continuă să aibă cele mai bune cifre la Parma în acest sezon / Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 10 aprilie 2024 17:06 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2024 17:39

Dennis Man (25 de ani) s-ar putea despărți în vară de liderul Seriei B. Agenția TuttoMercatoWeb susține că extrema dreaptă română va pleca doar pentru o sumă între 15 milioane și 18 milioane de euro. La acest nivel ar licita Dortmund, care i-ar oferi un salariu mai mare decât a cerut fostul FCSB-ist ca să rămână la Parma.

Cu ceva mai mult de două luni înaintea startului Euro 2024, la care va fi prezent, Dennis Man este tot mai intens curtat. Echipa care ar insista pentru transferul extremei drepte de 25 de ani este Borussia Dortmund.

Se tem de Ronaldo! Ce pedeapsă i-au pregătit „huliganului” Cristiano
ARABIA SAUDITĂ
Se tem de Ronaldo! Ce pedeapsă i-au pregătit „huliganului” Cristiano

Agenția tuttomercatoweb susține că Parma n-ar vrea să se despartă de cel mai bun marcator al său din acest sezon, dar o ofertă foarte bună l-ar pune pe gânduri pe proprietarul american Kyle Krause. E vorba despre o sumă între 15 milioane și 18 milioane de euro, superioară celei de 11 milioane plătită de Parma în 2021.

Man solicită 1,8 milioane salariu ca să rămână

„Dortmund face presiuni pentru achiziționarea lui Man de la Parma. Dennis este unul dintre cei mai buni fotbaliști din Serie B, românul fiind cel care îi duce pe «cruciați» spre Serie A. Dovadă cele 13 goluri reușite până acum în 31 de meciuri în campionat și Coppa Italia. Borussia se află în discuții cu conducerea Parmei pentru a-și întări lotul în vara viitoare.

„Va fi greu de păstrat dacă Dortmund insistă”

Negocierile dintre Man și cei de la formația emiliană pentru prelungirea contractului său, scadent pe 30 iunie 2025, sunt în derulare de câteva săptămâni, iar jucătorul cere o mărire de salariu până la 1,8 milioane de euro.

N-ar fi exclus ca Krause să accepte în cele din urmă, dar pe BVB nu este simplu s-o refuzi. Tocmai de aceea, dacă nemții îi forțează mâna pentru a-l cumpăra, va fi greu să îl țină în Italia împotriva voinței sale, chiar dacă în proximul sezon va juca din nou în Serie A", scrie publicația italiană, preluată de Parmalive.com

Aproape de prețul plătit pentru Adrian Mutu!

Dacă tranzacția se va face la pragul maxim, Dennis Man ar egala al treilea cel mai scump transfer al unui român: 18 milioane de euro, Cristi Chivu, de la Ajax la AS Roma. Nu l-ar depăși decât transferul lui Adrian Mutu din 2003-2004, de la Parma la Chelsea (19 milioane) și cel al lui Radu Drăgușin, de la Genoa la Tottenham (25 de milioane plus 6 milioane ca bonusuri de performanță).

În Top 10, Man mai prinde și a șasea poziție, prin mutarea sa de la FCSB la Parma în ediția 2020-2021, pentru 11 milioane de de euro plus bonusuri.

6,5milioane de euro este cota lui Dennis Man pe portalul Transfermarkt.de, puțin mai mare decât jumătate din cât valora în urmă cu trei ani

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Atac virulent asupra lui Erling Haaland: „A fost foarte slab. Este complet inutil dacă nu înscrie!”
REAL MADRID - MANCHESTER CITY 3-3
Atac virulent asupra lui Erling Haaland: „A fost foarte slab. Este complet inutil dacă nu înscrie!”
Iarba a fost de vină, Pep? „Florentino trebuie să aibă mai multă grijă de gazon!”
REAL MADRID - MANCHESTER CITY 3-3
Iarba a fost de vină, Pep? „Florentino trebuie să aibă mai multă grijă de gazon!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează