INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Tranzacția mileniului în Premier League: 250 de milioane de lire sterline dați de bossul de la Amazon unei echipe din top

Stadionul lui Tottenham a fost inaugurat în 2019. foto: Guliver/Getty Images +9   FOTO
Stadionul lui Tottenham a fost inaugurat în 2019. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2020 10:52

Tottenham și-a inagurat anul trecut noul stadion „White Hart Lane”, arenă devenită una dintre cele mai spectaculoase din Premier League

Numele istoric al stadionului lui Spurs ar putea fi însă schimbat. Conform britanicilor de la Express, Daniel Philip Levy, cel care o finanțează pe Tottenham, negociază o superafacere cu Jeff Bezos, reputatul afacerist din fruntea companiei Amazon. 

Potrivit sursei citate, compania Amazon e dispusă să plătească 250 de milioane de lire sterline în tranzacția cu Tottenham. Înțelegerea ar urma să se întindă pe durata a 10 sezoane.

Jeff Bezos a dat lovitura în timpul pandemiei de coronavirus

Acțiunile gigantului Amazon au ajuns la maximumul istoric. Au crescut cu 5,3% pe bursa de la New York, pe fondul comenzilor numeroase din timpul din timpul pandemiei de coronavirus. 

Jeff Bezos, șeful Amazon, este unul dintre marii câștigători ai crizei provocate de COVID-19. Averea lui Bezos a crescut cu 24 de miliarde de dolari, fiind estimată în acest moment la 138,5 miliarde. Cel mai mare retailer online a angajat recent 75.000 de noi oameni. 

+5 FOTO

VIDEO. După 13 ani, omul de afaceri englez Mike Ashley va vinde Newcastle United

Citește și alte știri despre fotbalul internațional

Messi la Inter sau Mbappe la Real Madrid? Rivaldo știe care mutare se va face

Ăsta da exemplu! Matthew Longstaff, cel mai prost plătit fotbalist din Premier League, și-a tăiat salariul cu 30%!

CORONAVIRUS. Cine e omul care a câștigat 24 de miliarde de dolari pe fondul pandemiei de COVID-19

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează