INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Pierdere importantă pentru Liverpool » Cât va lipsi fotbalistul „cormoranilor”

Trent Alexander Arnold, fundașul dreapta de la Liverpool, a suferit o accidentare la genunchi în victoria cu Arsenal, scor 2-0, în turul 3 al Cupei Angliei. foto: Imago Images
Trent Alexander Arnold, fundașul dreapta de la Liverpool, a suferit o accidentare la genunchi în victoria cu Arsenal, scor 2-0, în turul 3 al Cupei Angliei. foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2024 16:27 / Actualizat marti, 09 ianuarie 2024 17:40

Trent Alexander Arnold, fundașul dreapta de la Liverpool, a suferit o accidentare la genunchi în victoria cu Arsenal, scor 2-0, în turul 3 al Cupei Angliei.

Jurgen Klopp (56 de ani) are bătăi de cap, după ce a reușit să califice Liverpool în „16-imile” Cupei Angliei. Antrenorul german este nevoit să se descurce fără Trent Alexander Arnold în următoarea perioadă.

Arena lui Bayern se luminează în memoria lui „Kaiser Franz
GERMANIA
Arena lui Bayern se luminează în memoria lui „Kaiser Franz" » Mesajul cu care se desparte Bayern de simbolul său + Unde va fi înmormântat

Fundașul englez a fost integralist în meciul de pe Emirates Stadium, iar la finalul partidei a acuzat o durere la genunchi. Fotbalistul va lipsi în următoarele 3 săptămâni, anunță jurnaliștii de la Mirror

Astfel, Jurgen Klopp se vede nevoit să improvizeze și în flancul stâng al apărării, după ce nu s-a putut baza în ultimele meciuri pe fundașii stânga Andrew Robertson și Kostas Tsimikas, amândoi accidentați.

Dacă va sta pe bară 3 săptămâni, Alexander Arnold va rata următoarele 4 partide: cele două meciuri cu Fulham din Cupa Ligii Angliei (10 și 24 ianuarie) și întâlnirile cu Bournemouth și Chelsea (21 și 31 ianuarie) din Premier League.

Liverpool confirmă accidentarea lui Trent Alexander Arnold: „Chiar ne va lipsi”

Pepijn Lijnders, manager asistent la Liverpool, a confirmat că apărătorul s-a accidentat și va lipsi în următoarea perioadă.

„Trent are o mică ruptură la ligamentul lateral al genunchiului și va avea nevoie de timp pentru a-și reveni. A făcut o scanare și va lipsi câteva săptămâni, așa că să vedem după aceea. Se va odihni puțin și apoi sperăm că va putea reveni la nivelul la care a fost. 

Acest jucător a fost decisiv în toate jocurile și a fost cel care a creat constant pericol pentru echipele adverse. Chiar ne va lipsi” a spus Pepijn Lijnders, potrivit sursei citate.

9pase de gol în 25 de meciuri a reușit Trent Alexander Arnold în acest sezon

VIDEO. REZUMAT CUPA ANGLIEI » Liverpool o învinge pe Arsenal cu 2-0 și avansează în faza următoare a competiției

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Impresarul lui Radu Drăgușin susține că are o ofertă pentru internaționalul român: „E vorba de 8 milioane de euro, banii jos”
TRANSFER
Impresarul lui Radu Drăgușin susține că are o ofertă pentru internaționalul român: „E vorba de 8 milioane de euro, banii jos”
Supercupa șeicilor! Puterile Spaniei se înfruntă în Arabia Saudită » Cum se împart banii + cât „donează
SPANIA
Supercupa șeicilor! Puterile Spaniei se înfruntă în Arabia Saudită » Cum se împart banii + cât „donează" Real, Barcelona și Atletico

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dinamo100
dinamo100  •  09 Ianuarie 2024, 17:47

Eu nu am inteles niciodata "valoarea" care i se atribuie lui Alexander Arnold. Mie mi se pare ca mai mereu pe partea lui adversarii gasesc drum spre poarta lui Liverpool, iar in ofensiva centrarile lui...hai sa fim seriosi, nu e Beckam!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează