INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Trippier, suspendat 10 săptămâni pentru pariuri!

Kieran Trippier, stânga
Kieran Trippier, stânga

Articol de - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 16:09 / Actualizat miercuri, 23 decembrie 2020 18:00

Federația engleză de fotbal l-a suspendat pe o perioadă de zece săptămâni și l-a amendat și cu 70.000 de lire sterline pe Kieran Trippier, pentru c-a încălcat regulile care nu-i permiteau să parieze. 

Fundașul de 30 de ani a respins acuzațiile în șapte cazuri în care a fost anchetat, dar în patru i s-a dovedit vina. Faptele datează din iulie 2019, când internaționalul englez s-a transferat de la Tottenham la Atlético, el fiind în culpă întrucât a mizat pe mutarea sa de 20 de milioane de lire sterline.

Trippier va rata 12 partide la madrileni, inclusiv turul "optimii" Ligii cu Chelsea, și poate reveni abia pe 7 martie, la derbyul din campionat cu Real, pe Wanda Metropolitano. 

Brentford, prima semifinală de Cupa Ligii după 113 ani!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează