INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Brentford, prima semifinală de Cupa Ligii după 113 ani!

Brentford, prima semifinală de Cupa Ligii după 113 ani!
Brentford, prima semifinală de Cupa Ligii după 113 ani!

Articol de - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 16:10 / Actualizat miercuri, 23 decembrie 2020 16:20

Brentford a reușit, marți seară, o calificare istorică în semifinalele Cupei Ligii Angliei, premieră în 113 ani de existență a echipei din Championship.

Londonezii au eliminat a patra adversară din Premier League, 1-0 cu Newcastle, grație golului lui Josh Dasilva, jucător de origine angoleză crescut la Arsenal. Brentford ratase dramatic în august promovarea, în finala play-off-ului cu Fulham. 

Tot în penultimul act al competiției va juca Man. City (are 18 succese la rând în Cupa Ligii!), după 4-1 în fieful unui Arsenal în picaj, la care portarul islandez Runarsson a gafat la două goluri. 

Protest întârziat al Ambasadei României în Mexic! Totul a pornit de la o reacție în „cazul Colțescu”: „Românii sunt foarte inculți”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează