INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Thomas Tuchel se teme de reacții negative la adresa lui Chelsea, după ce patronul Roman Abramovic a fost asociat cu Vladimir Putin

Thomas Tuchel/ foto: GettyImages
Thomas Tuchel/ foto: GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 februarie 2022 10:00 / Actualizat sambata, 26 februarie 2022 11:19

Antrenorul lui Chelsea, echipă patronată de rusul Roman Abramovic, se teme de reacția publicului la adresa clubului londonez, după invadarea Ucrainei de către Rusia. 

Thomas Tuchel, antrenorul lui Chelsea, spune că în cadrul clubului există o tristețe generală, iar jucătorii nu sunt prea entuziasmați de faptul că trebuie să intre pe teren duminică. „Albaștrii” o vor înfrunta pe Liverpool, de la ora 18:30, în finala Cupei Ligii Angliei.

Roman Abramovic, interzis în Marea Britanie: „Patronul lui Chelsea e unul dintre oamenii-cheie ai cleptocrației lui Vladimir Putin”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Roman Abramovic, interzis în Marea Britanie: „Patronul lui Chelsea e unul dintre oamenii-cheie ai cleptocrației lui Vladimir Putin”

Thomas Tuchel se teme de reacții negative la adresa lui Chelsea, după ce patronul Roman Abramovic a fost asociat cu Vladimir Putin

„Nu pot să pretind că nu e o problemă”, a spus Tuchel când a fost întrebat de situația lui Abramovic. Patronul lui Chelsea este considerat a fi „unul dintre oamenii-cheie ai cleptocrației lui Putin” și ar urma să fi interzis pe teritoriul Marii Britanii.

„Până la un punct, pot înțelege reacțiile negative la adresa clubului. Oamenii ar trebui însă să înțeleagă că eu, ca antrenor, și jucătorii nu avem detalii din interior. 

Nu suntem noi cei responsabili pentru ce se întâmplă. Războiul în Europa era ceva de neconceput pentru mine”, a spus Tuchel în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Liverpool.

Citește și:

Război în Ucraina, Ziua a 3-a » Explozii puternice în Kiev, o rachetă a lovit o clădire în capitală + Mesajul lui Zelenski: „Sunt aici, nu vom depune armele”

Din Ucraina asediată, un nume cunoscut din sport cere ajutor: „Dacă Europa lasă țara să cadă, ce o să urmeze? Ne întoarcem în era URSS?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
sica.nevaccinatu
sica.nevaccinatu  •  27 Februarie 2022, 09:46

nu- i nimic a si plecat patronul de la acest club. englezii? perfidul albion are opinii? sa fim seriosi ei ne-au vindut prin churchill rusiei. dar ce au facut cu razzboiul din siria si iugoslavia unde s-a bombardat la greu de americani? nimic. englezii baga zizania si vin americanii si matura. ia citit voi despre crimele ucrainei cu romanii de acolo neajutorati de marinimosii romani? eurovizion tinut la kiev in biserica sf. sofia unde transgenderi erau vazuti. zelenscky face reclama barbatilor in tocuri de femei. gasiti pe telegram. cita propaganda... ati uitat de vaxinuri impuse de ingerii de la bruxelles? botnite care nu mai sint cerute acum ucrainienilor care vin. social distance de unde? tot raul este putin? cititi ce spue recent trump. de luat aminte pentru pionierii si cei capra din politica.

1745flo
1745flo  •  26 Februarie 2022, 21:08

Se teme de reacțiile negative? Foarte bine, așa și trebuie! Ar trebui retrași din toate competițiile atâta timp cât patronul lor sprijină acțiunile teroriste ale Rusiei!

depeche
depeche  •  26 Februarie 2022, 18:45

Nu sunteti Ambramovic/Putin dar sunteti platiti de ei si generati bani ptr. ei. Ia sa spuneti toti ca nu veti juca meciurile pana cand clubul va fi vandut.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează